DOBILA JE NAJVEĆE OSUDE JER SE ZALJUBILA U ALBANCA U početku je ljubav bila čarobna, onda je usledio strah koji parališe

Stvorila se ljubav između devojke iz Srbije i Albanca koji je došao da prodaje sladoled u njenom gradu, a evo čega se plaši

Objavljeno: 13.05.2024. 17:49h 18:23h
Autor:
Foto: Shutterstock

U svetu punom predrasuda i društvenih očekivanja, ljubav često pronalazi svoj put neopterećena granicama, rasom, bojom i nacionalnim razlikama. Svoje lično iskustvo je podelila devojka iz Srbije na stranici "Ispovesti", suočila se sa osudama zbog svoje veze sa mladićem albanske nacionalnosti.

foto: preentscreen/Youtube

Njihova veza je počela skromno, sa neobaveznim dopisivanjem i svakodnevnim sastancima na klupi kada bi se vraćao kući. Svaki susret bio je poput čarolije, oboje su bili srećni i zaljubljeni.

foto: Shutterstock

Međutim, sve ima svoj kraj, a njegov odlazak nazad u rodnu Makedoniju je nešto što je najviše plaši. Strahuje od tuge koja će me obuzeti zbog njegovog odsustva, jer je svesna da neće sresti boljeg partnera od njega.

foto: Shutterstock

"Mnogi me osuđuju zato što sam se zaljubila u Albanca koji prodaje sladoled u mom gradu. Inače dečko nastavlja porodičnu tradiciju i ima 21 godinu. Počeli smo da se dopisujemo i da ga svako veče kada se vraća kući drugarica i ja ga čekamo na klupi kako bi on stao i pričao sa nama, dok bi se ja tresla od uzbuđenja i zaljubljenosti. On se vraća u rodnu Makedoniju za 10 dana... Dolazi tek sledeće godine... Bojim se da ću upasti u tešku depresiju od nedostajanja... Boljeg dečka od njega verujte mi u životu nisam srela... Iako mi svi govore šta će ti taj Šiptar nikada mi neće promeniti mišljenje, on je jedna duša od čoveka..."

I dok je okolina savetuje da prekine vezu, veruje da je ona više od etničkih razlika i da je njen partner, uprkos svemu, izuzetna duša.