BILA JE U BRAKU KAD SE NAJBOGATIJEM ČOVEKU UVUKLA U KREVET: On godinama troši novac samo da bi NJU ZADOVOLJIO

Ljubavna priča najbogatijeg čoveka na svetu veoma je specifična i zanimljiva.

Objavljeno: 29.03.2024. 07:30h
Foto: Profimedia/Rom@/ MEGA / The Mega Agency /

Džef Bezos i voditeljka vesti Loren Sančez izašli su u javnost sa svojom vezom 2019. godine nakon što je Bezos objavio da se razvodi od svoje 25-godišnje supruge Mekenzi za koju se dugo pričalo da je vara sa Loren.

Glasine su postajele sve intenzivnije, a Loren je dobila titulu ljubavnice. Međutim, par se na kraju verio u maju 2023.

Na početku njihove veze, bivša voditeljka, Loren Sančez se takođe razvodila od svog 13-godišnjeg supruga, Patrika Vajtsela - jednog od najmoćnijih holivudskih agenata.

foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bezos i Sančez imaju mnogo toga zajedničkog, uključujući njihovu strast za borbu protiv klimatskih promena. Međutim, ta zajednička crta nije bila dovoljna da strast između njih dvoje plane.

foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što je verenica slavnog bogataša, Loren Sančez pažnju privlači svojim zanosnim izgledom. Na slikama koje u poslednje vreme isplivavaju, vidi se kako se par baškari na jahti i uživaju u suvom luksuzu. Stoga, mnogi kažu da je Loren prava srećnica jer je upecala zgodnog muškarca, koji je pored toga veoma imućan.

foto: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od kako se razveo i počeo javno da izlazi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom, Džef Bezos se sasvim promenio. Počeo je da ulaže u svoj izgled, a pored teretane, mnogi smatraju da je i estetskim zahvatima podmladio lice.

Ostavio ženu i ludo se zaljubio

Kada je 2019. godine Džef Bezos objavio da se razvodi nakon 26 godina braka sa suprugom Mekenzi, javnost je ostala u šoku. Samo nekoliko sati kasnije, strani mediji su već pisali o novoj ženi u Bezosovom životu koja je, navodno, presudila njegovom braku. Reč je upravo o Loren Sančez, nekadašnjoj voditeljki vremenske prognoze na televiziji Fox.

foto: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia

Dodatnu prašinu oko svega podigla je informacija da je Loren je tada navodno još bila u braku s Patrikom Vajtselom koji ih je i upoznao, a bio je blizak prijatelj sa Bezosom. Nakon što je Bezos objavio da se razvodi i Loren je stavila tačku na svoj brak.

Kako je i sam priznao, Džef se ludo zaljubio u Lorenu i to nije mogao više da krije, pa je rešio da zatraži razvod.

foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine. Priča se da je upravo njen bivši suprug dao karte Džefu i Loren za taj meč.

FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: CRY-MA. / The Photo One / Profimedia
FOTO: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: CNN / Planet / Profimedia
FOTO: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia/Rom@/ MEGA / The Mega Agency /
FOTO: Profimedia/Rom@/ MEGA / The Mega Agency /
FOTO: Profimedia/Rom@/ MEGA / The Mega Agency /
FOTO: Profimedia

Nakon toga, više se nisu razdvajali, a Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, uverena da je Loren zainteresovana samo za Džefov novac, mediji primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Bonus video: