"MEGAN NIKAD TAKVU GREŠKU NE BI NAPRAVILA, ONA IMA OŠTRO OKO": Nakon ovih reči NASTAO JE TOTALNI HAOS NA DVORU

Kontroverze oko fotografije Kejt Midlton se ne stišavaju, a mnogi se pitaju gde je Megan i zašto se nije oglasila do sada

Objavljeno: 14.03.2024. 11:22h
Foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

Izvori bliski Megan i Hariju nedavno su dali komentare vezane za fotografiju Kejt Midlton koja je podigla veliku buru. Ti komentari od njihovih prijatelja su shvaćeni kao prekid ćutanja od strane princa Harija i Megan Markl.

"Megan nikada ne bi napravila tu grešku, ona ima oštro oko za detalje," navodno je rekao prijatelj od Harija i Megan, a komentar su preneli strani mediji.

Međutim, potparol Arčvel fondacije tvrdi kako ni Megan i Hari nisu komentarisali pomenute fotografije, te da ta izjava nema veze sa njima dvoma.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Što se tiče objave na Page six, to nije došlo do nas".

Insajder koji je rekao da "Megan nikad ne bi napravila tu grešku", navodno je i spomenuo da bi i Megan i Hari bili uništeni da su uradili to što je Kejt uradila.

Da podsetimo, Kejt Midlton je priznala da je editovala fotografiju koju je objavila kao čestitku za Dan majki.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili", napisala je ona.