KAŽU DA SE RAZVODI ZBOG AFERE SA ŽENOM OD KUMA: A šokiraće vas ko je i S KIM JE sada misteriozna supruga Nemanje Bjelice

Nemanja Bjelica je proveo 16 godina pored Mirjane, a njihov susret je bio sudbonosan i vrlo zanimljiv.

Objavljeno: 06.02.2024. 19:20h 19:37h
Autor:
Nemanja Bjelica, Foto: ATA Images

Srpska javnost ne prestaje da bruji o skandalu u čijem centru je bio košarkaš Nemanja Bjelica. Do sada, ovaj talentovani momak nije imao mrlju u karijeri, a još uvek nije jasno koji je bio povod da ga nekadašnji fudbaler Nikola Petković sramno napadne, dok je ovaj talnetovani igrač bio u igraonici sa decom.

Kamere su sve snimile, a prisutni su komentarisali da je Nemanja pokušavao da smiri situaciju.

- Bjelica je sedeo za stolom u dečjoj igraonici, kada mu je prišao osumnjičeni, počeo da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti. Između ostalog mu je rekao "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode" - kaže izvor "Kurira".

foto: ATA Images

- Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, te je vbio priveden u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje. Izvesno je da će slućaj završiti na sudu, gde će košarkaš potražiti pravdu.

Ceo incident se događao, dok su Nemanjina deca bila u igraonici. I dok Nemanja čeka pravdu, najveća podrška mu je supruga Mirjana, sa kojom gradi ljubavnu priču još od 2008. godine.

Svoju romansu su krunisali brakom 2010 godine, a da se radilo o sudbonosnom susertu, jednom prilikom je otkrila upravo Mirjana.

"Pomislila sam – previsok je. Ja sam visoka 176 centimetara, ali je on bio najviši čovek kojeg sam upoznala. Previsok, zaista. I sa dugom kosom. Obično sam mladićima davala lažni broj telefona, ali je ovo bio prvi put da sam izdiktirala svoj pravi broj. Javio se posle pet dana", rekla je Mirjana.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

Međutim, ovih dana se pojavila infomracija u medijima da se par razvodi nakon 16 godina zajedničkog života.

Naime, kako je preneo "Kurir", Nikola Petković je u emotivnoj vezi sa Mirjanom koja se razvodi od košarkaša Nemanje Bjelice, a posle napada se oglasio saopštenjem i izjavio "da Mirjana nije uradila ništa pogrešno i da se par ne razvodi zbog nje, već zbog navodne prevare Nemanje Bjelice i to sa suprugom svog kuma Save Lešića".

foto: KURIR / NEMANJA NIKOLIĆ

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri, tu nema jedne jedine reči istine. Ali stvarno, Bože sačuvaj. Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina - oštro je demantovao Lešić.

foto: FOTO: MARINA LOPIČIĆ, KURIR

Sa druge strane, Nemanja Bjelica je odlučio da se neće oglašavati povodom novonastale situacije, kako bi zaštitio svoju decu od dodatnih neprijatnosti.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. februara 2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - navodi se u saopštenju.