PEVAČ URADIO ČAK 3 DNK TESTA DA BI SE UVERIO DA MU JE OTAC: Dobio dete s PO*NO zvezdom kad je video sina FRAPIRAO SE

Poznati pevač, reper Drejk menjao je žene kao čarape, a onda slučajno dobio dete baš sa onom s kojom to nikako nije hteo

Objavljeno: 29.01.2024. 12:19h 18:03h
Foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uspešnog repera kanadskog porekla, svetu poznatog kao Drejk, bije glas velikog zavodnika što mogu i potvrditi mnoge poznate dame koje su se našle na njegovoj dugačkoj listi bivših. Međutim osoba koja je definitivno bila presudna u njegovom životu i na svet mu donela sina svakako je Sofi Bruso, bivša zvezda filmova za odrasle, a sada umetnica i slikarka francuskog porekla.

Ono što je manje poznato je način na koji se odvijala njihova veza. Naime Drejk i Sofi zabavljali su se veoma kratko 2017.godine , reper tvrdi da su se videli samo nekoliko puta, nakon čega je Bruso obelodanila da čeka Drejkovo dete, što je on demantovao.

Navodno, Drejk je tada 27-godišnju Sofi Bruso molio i zatrpavao je porukama poput: "Želim da abortiraš. Učini mi. Znaš tačno šta radiš i misliš da ćeš dobiti novac", ali ona nije odustajala već je hrabro zakoračila putem ka majčinstvu, hvaleći se stomačićem na društvenim mrežama ali ne govoreći tačno ko je otac.

foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Kada se dete rodilo, kako je svojevremeno i sam reper priznao, budući da dečak i on izgledaju toliko drugačije, više puta je posumnjao da li mu je on zaista otac. Istakao je kako je glavni razlog za to činjenica da je mališan sasvim beo, plavook i plavokos. Zbog toga je čak 3 puta uradio test za utvrđivanje očinstva pre nego što je saopštio da je postao tata.

foto: sophie brussaux

Zatim je 2018. konačno objavio da je postao otac, i to nikako drugačije nego pesmom "Priča o Adonisu" što je mališanovo ime. On je u pesmi objasnio da nije krio svog klinca od sveta, već je skrivao svet od svog deteta.

Od tada Drejk uživa u ulozi oca i veoma je posvećen dečaku sa kojim čak deli i datum rođenja. U jednom intervjuu Adonis je istakao koliko mu je zabavno sa tatom i kako se on stalno šali sa njim.

Bonus video: