SPAVAO JE S MOJOM SUPRUGOM, DOK SAM JA NJEGOVU SPASAO SMRTI: A onda je on RAZORIO kolegi porodicu i oteo mu FATALNU ŽENU

Aca Lukas sutra slavi 55. rođendan, i tom prilikom organizuje već tradicionalnu žurku na kojoj će premijerno biti prikazan i film o njegovom životu.

Objavljeno: 02.11.2023. 19:00h 14:16h
Autor:
Aca Lukas, Foto: ATA Images

Aca Lukas, vlasnik hitova bez kojih ne može da prođe nijedan dobar provod ili slavlje, ima iza sebe veoma buran ljubavni život. Evidentno je da su u njegovom društvu uvek lepotice, te su ga sa mnogim imenima sa javne scene spajali. Neke njegove romanse obeležili su ogromni skandali, dok je na ludi kamen stajao tri puta i iz tih brakova ima naslednike - Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju.

SVETLANA VUKSANOVIĆ

Ceca Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i ćerku. Ona radi u prodavnici i živi normalan život daleko od medija. Nedavno smo je videli na svadbi njihovog sina Lazara.

foto: Kurir/ Nenad Kostić

Ona je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Ipak ljubav nije opstala, ali su u dobrim odnosima. Oni su sada i baka i deka.

NATAŠA

Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom. Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, a onda se skoro desio skandal.

Lukas je u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

foto: Printsrceen Facebook

„Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.“

KSENIJA PAJČIN

Mediji su dugo spekulisali i o romasni Lukasa i Ksenije Pajčin. U intervjuu za "Story" pevačica je 2006. objasnila da su njih dvoje bliski, kao i to da ga ona štiti od zlih ljudi.

Međutim, Aca je u knjiži otkrio sve nepoznate detalje o njihovom odnosu.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

"U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala".

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

"Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama", pisao je pevač.

foto: ATAimages

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

"Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi", napisao je Lukas.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

DANIJELA VRANIĆ

Verujemo i da se danas bruji o njima. Pričalo se da su pevačica Danijela Vranić i Lukas, navodno, bili u vezi. Romansa je, kako su tada pisali mediji, počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti".

Veza je, kako se šuškalo, bila kratka, a oni o toj temi nikada nisu pričali za javnost. Kako su mnogi govorili, nakon raskida Danijela se povukla sa estrade.

SONJA VUKSANOVIĆ

Mediji su brujali o tome da je Aca Lukas Sonju preoteo od svog prijatelja Željka Šašića. Svakoga dana su bili meta medija, a sve tri strane su aktivno učestvovale u iznošenju privatnih stvari javnosti.

Međutim, to ih nije sprečavalo da uživaju u ljubavi. Sonja i Aca su se venčali i dobili ćerku Viktoriju. Međutim, ni ovaj brak nije opstao.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Šuškalo se i da je Lukas zapravo Sonju najviše voleo i teško je podneo razvod od nje. Spominjale su se prevare, a par je danas u dobrim odnosima.

On se nakon razvoda od supruge preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Marina Lopičić
FOTO: Kurir / Dragan Kadić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - opisao je njihove svađe u autobiografiji.

BRANISLAVA PAŠAJLIJA

Nakon kraha braka sa Sonjom, dok se još nije zvanično i razveo, prva devojka sa kojom je Lukas izašao u javnosti bila je zanosna crnka Branislava Pašajlija. Ova veza je odmah na počeku bila skandalozna, budući da je ona tada bila još zvanično udata za svog supruga Željka Pašajliju.

foto: ATA Images

Ni ova veza nije dugo potrajala, tačnije smao mesec i po, a Aca je rekao da je veza s Branislavom bila njegova velika greška.

Branislava se posle ove veze povukla iz javnog života i retko se može videti u medijima.

BOŽANA VUJINOVIĆ

Nakon raskida sa Branislavom, Lukas je našao plavušu i to iz Bosne. Plejboj zečica Božana Vujinović mu je osvojila srce, a veza je bila šokantna. Ona je kasnije punila naslovnice budući da je bila hapšena, piše Espreso.

Kada je o Lukasu reč, nije krio ljubav sa Božanom, već se s njom pojavljivao na svim događajima. Izgleda i da mu nisu smetali ni spekulacije da se bavila najstarijim zanatom. Ipak, romansa sa starletom nije dugo potrajala.

foto: ATA Images

Inače, nju su spajali i sa Nejmarom zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

JOVANA DOROŠKI

Bivša misica Jovana Doroški je bila ljubav Ace Lukasa, doduše, isto kratkotrajno. Išli su zajedno na promocije, izlazili su i provodili se, a folker je izgledao poprilično srećno pored nje.

foto: ATA Images

Nisu marili za poglede radoznalih, te su u javnosti razmenjivalu nežnost, a onda je odjeknula vest da su raskinuli.

MISTERIOZNA DEVOJKA

Kada je Aca Pejović pravio punoletsto svojoj ćerki u septembru, Lukas se pojavio sa veoma zgodnom malodm damom, koja je blistala u raskošnoj toaleti.

foto: ATA Images

Međutim, ona nije želela da se slika sa pevačem pred novinarima, a nije otkriven ni njen identite. Ali, prema rečima prisutnih, zadovoljno se smeškala, do je folker davao izjavu za medije.

****

Novi muzičko plesni spektakl "Rame uz rame sa Draganom" možete pratiti svake subote i nedelje od 20h na Kurir Televiziji. Podsetite se nekih divnih vremena i pravih diva naše domaće muzike kroz ispovesti i sećanja Dragane Mirković.