NAKON OČEVE SMRTI MAJKA SE UDALA ZA NJEGOVOG PRIJATELJA: Očuh ju je MUČIO, jela samo parče hleba, pa doživela TRAGEDIJU

Težak život jugoslovenske glumice, Mirjane Bohanec Vidović koju je očuh mučio, slama srca.

Objavljeno: 28.09.2023. 16:42h
Autor:
Težak život jugoslovenske glumice koju je očuh mučio, Foto: Printscreen Youtube

Jugoslovenska glumica, operska pevačica i diplomata Mirjana Bohanec-Vidović mnogima je bila omiljena, ali ono što je neretko otkrivala bilo je to da je ona odmalena rasla u teškim okolnostima i da je to ostavilo veliki uticaj na nju.

Rođena je u Zagrebu 2. oktobra 1939. godine, a na Muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala je opersko pevanje.

Nakon očeve smrti, koja je bila veliki i nenadoknadivi gubitak za mladu i lepu glumicu, njena majka udala se za njegovog prijatelja. On je mučio Mirjanu, kao da joj nije bilo dovoljno što nikada nije saznala gde joj je sahranjen pokojni otac.

foto: Printscreen Youtube

- Očuh je bio loš prema meni, odrezao bi jednu krišku hleba i to je bilo to što sam mogla da pojedem. Rastali su se nakon nekoliko godina braka - govorila je ona o tužnoj sudbini.

Glumica je imala dva braka iza sebe, prvi nije dugo trajao, a drugi je bio sa muškarcem koga je mnogo volela i koji je bio njena “ljubav na prvi pogled”.

– Videla sam te divne, plave oči, plavu kosu. Bio mi je predivan, kao da je iz snova izronio. Gledali smo se, on je prošao i drugi dan upitao službenicu u operi da ga upozna sa mnom – rekla je Mirjana svojevremeno.

foto: Printscreen Youtube

Nažalost, glumica nije uspela da se ostvari kao majka, suprug joj je preminuo a i dogodio se jos jedan nemili događaj, koji je sve promenio.

– Kad sam zatrudnela, izgubila sam bebu s pet meseci. Posle više nisam mogla da rađam – priznala je glumica.