VELIKI HIT VESNE ZMIJANAC KRIJE STRAŠNU ISTINU KOJA RAZARA SRCA: Svi ga obožavamo, a onda je otkrivena jeziva tajna

Pesma "Svatovi" Vesne Zmijanac, kako se navodi, napisana je po istinitom događaju oslikava strašnu sudbinu jednog mladog para.

Objavljeno: 16.09.2023. 16:47h 17:24h
Autor:
Pesma Vesne Zmijanac krije strašnu istinu, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Vesna Zmijanac jedna je od najprepoznatljivijih i najvoljenijih pevačica Balkana. Ostavila je neizbrisiv trag u svetu muzike zahvaljujući bogatoj karijeri koja traje skoro pet decenija. Bez njenih hitova ne može da prođe nijedno slavlje, ali jedan evergrin iza svojih stihova krije veoma tužnu priču.

foto: Kurir Arhiva

Naime, numera ''Svatovi'' priča o istinitom događaju. O jednom ljubavnom paru koji je zadesila velika tragedija, a Vesna je peva sa puno duše i tuge u glasu.

FOTO: Kurir / Dragan Kadić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Dragan Kadić
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: Printscreen/Instagram/Estradnimuzickivremeplov
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir Arhiva

Kako prenose domaći mediji, reč je o mlada koja je bila u drugom stanju, a sa mladoženja je zajedno krenula na probu venčanja. Međutim, usput su doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj su nastradali oboje. Sledeći stihovi su, navodno, posvećeni baš njima:

- Čiji ono svatovi bez muzike poljem hode, čiji ono svatovi uplakani kolo vode, čiji ono svirači mesto pesme tugu poje, čiji ono svirači mesto para suze broje - glase stihovi ove numere.