NA GRUDIMA NAJLON ČARAPE, A VEŠ I NE OBLAČI VIŠE: Prijatelji šokirani na šta ova žena liči - "Znala je u šta se upušta"

Bjanka Cenzori izašla je u javnost (ne)obučena u crne biciklističke i providni brushalter, dok je u stopu pratio "maskirani" Kanje Vest

Objavljeno: 13.09.2023. 08:52h 10:11h
Autor:
Prijatelji zabrinuti ponašanjem Bjanke Cenzori, Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Skandalozno i bizarno" su reči koje najbolje opisuje ponašanje Kanje Vesta i Bjanke Cenzori u Italiji.

Bjanka kao da je na ovaj put ponela samo par najlon čarapa koje stavlja čas na glavu, čas na gole grudi, dok veš ne nosi.

S druge strane, Kanje Vest majicom umotava čitavu glavu tako da mu se jedva oči vide, dok po italijanskim ulicama hoda bos.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ona izgleda kao da je izgubila kompas. Ovo nije ona, iako je znala u šta se upušta kada je započela vezu sa Kanje Vestom. Zabrinuti smo za nju," saopštili su prijatelji Bjanke Cenzori, arhitektice koja se predstavlja kao "žena" poznatog muzičara.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Od kako su počeli da se zabavljaju, on od nje pokušava da stvori verziju Kim Kardašijan. Kim 2.0. Ali to mu ne uspeva," rekao je dobro obavešten izvor.

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S druge strane, Kim Kardašijan se trudi da izbriše sve veze sa Kanje Vestom, pa se sada pojavila na prestižnoj dodeli nagrada posvećenih osnaživanju žena, obučena u bebi roze haljinu koja joj je pokrivala celo telo.

Da li je moguće toliko se distancirati od izjava i skandaloznog ponašanja bivšeg muža, ostaje nam da vidimo na primeru Kanje Vesta i Kim Kardašijan.

foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia