IMAO JE 37 GODINA KAD JE SAZNAO DA MU JE SESTRA BIOLOŠKA MAJKA: Spavao je sa 5.000 žena, a život ga je ŽESTOKO KAZNIO

Glumac koji je mislio da mu je majka sestra, tek u 37. godini saznao je istinu.

Objavljeno: 31.08.2023. 20:14h 20:21h
Autor:
Foto: Profimedia

Jedan od najvećih ženskaroša Holivuda, Džek Nikolson tokom svoje karijere bio je upleten u velike skandale, ljubavne trouglove, ali i u razne priče vezane za konzumaciju različitih droga. Njegov život prepun je skandala sa kojim bi retko ko mogao da se nosi.

Nikolson je 12 puta bio nominovan za nagradu Oskar. I to je najviše nego što je ijedan drugi muškarac postigao. Ima dva Oskara za najbolju mušku ulogu, jednu za film "Let iznad kukavičjeg gnezda" i drugi za romatničnu komediju "Dobro da bolje ne može biti." Takode, dobio je Oskara i za sporednu ulogu u filmu "Vreme nežnosti." Jedan je od tri glumaca koji ima tri Oskara. Druga dva su Danijel Dej Luis i Šon Pen.

foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njegov pruvatni život obeležili su brojni skandali, kao i neverovatno saznanje o njegovoj majci.

Naime, Nikolson do 37. godine nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka, a tajna je otkrivena samo zato što je časopis Tajm želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

"Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka", izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

foto: Profimedia

Nikolson je imao i sestru - 17 godina stariju Džun, koja mu je zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu "sestru", Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

FOTO: Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Navodno, Džun je imala 17 godina kada je rodila Džeka i nije bila sigurna ko mu je otac. Tada su njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu. Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom susedstvu su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

foto: Profimedia

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol. Tokom veza i vezica, kao i brakova, dobio je petoro dece, međutim, jedino sa Dženinim detetom nije želeo da ima ikakve veze.

Inače, tokom života imao je čak 5.000 ljubavnica, što stoji u biografiji o američkoj filmskoj legendi, koju potpisuje Mark Eliot.