STRANCI RAZOTKRILI PRAVU ISTINU O BOGATSTVU DRAGANE I TONIJA: Milione stiču na čudne načine, šokraće vas KOLIKO SU MOĆNI

Dragana Mirković važi za najbogatiju pevačicu na estradi, iako to nikada ne ističe, niti se primećuje po njenom ponašanju.

Objavljeno: 15.08.2023. 20:27h 21:03h
Autor:
Koliko je Dragana Mirković bogata ?, Foto: Printscreen Instagram - Dragana Mirković

Dragana Mirković nalazi se na listi najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, a osim velikih hitova, poseduje i ogromno bogatstvo. Njeno ima neretko možete videti i među najmoćnijim ličnostima u svetu. A šta sve, zapravo poseduje?

Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pevačica, dobije se odgovor šta joj je donelo milione i milione dolara.

foto: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije- pevačke.

Iako su internet i Jutjub, kao njegov kanal, značajno umanjili prihode od prodaje CD-ova, među Draganinim obožavaocima ima veliki broj onih koji i danas do omiljenih pesama dolaze na stari način, kupovinom diskova.

Kada je u pitanju najpopularniji kanal na internetu, Jutjub, Dragana i na njemu ima svoj zapažen prostor. Došla do 100.000 pratilaca, a onda je taj broj i premašila.

FOTO: Printscreen Instagram - Dragana Mirković
FOTO: Printscreen Instagram / dragana_mirkovic
FOTO: ATA Images
FOTO: Kurir/Damir Dervišagić
FOTO: Kurir/Marina Lopičić
FOTO: Kurir/Damir Dervišagić
FOTO: Promo

Ne računajući troškove internet usluga, fanovi do njene muzike dolaze besplatno, a kako viidmo na njenom zavničnom kanalu, njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi nezanemarljivu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija "DM SAT",komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pevačica.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti "DM SAT-a" doprinela Draganina popularnost (televizija nosi inicijale njenog imena i prezimena).

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities" iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

(Stil / Alo)