Promo

TRI SAVETA POZNATOG KREATORA ZA OVU SEZONU: Bata Spasojević otkriva šta povezuje njega i kompaniju Porše

Bata Spasojević predstavio je sjajnu kolekciju koja je oduševila mnoge!

Objavljeno: 27.05.2023. 12:44h 19:25h
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Stil odevanja, automobil koji vozite i način na koji govorite tri su ključne komponente da biste na bilo kom mestu, u bilo koje vreme ostavili utisak već na prvi pogled. Ova tri neprolazna i neraskidiva segmenta života, koja decenijama unazad privlače pažnju, i govore o stilu života koji živi svako od nas, uspeli su da spoje najpoznatiji srpski kreator Bata Spasojević i kompanija Porsche Inter Auto S.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

U Palati umetnosti "Mladena" brojne javne ličnosti, glumci, pevači, sportisti, gosti iz sveta politike i biznisa, ali i oni kojima je važno da drže korak sa savremenim dobom i njegovim izazovima, imali su priliku da u neviđenom ambijentu do sada, svojevrsnom muzeju, premijerno vide komade iz najnovije kolekcije jednog od najpoznatijih srpskih kreatora, koji je brojna priznanja za svoj rad ponedo i na drugim kontinentima.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Prvi put, Batini komadi uklopljeni su i prikazani uz dva automobila koja kompanija Porshe Inter Auto S predlaže za ovu sezonu - Cupra i Audi.

FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić

Iako se godinama unazad verovalo da je automobil statusni simbol muškog pola, a garderoba isključivo ženskog dela populacije, reakcije i jednog i drugog pola tokom spektakla koji je Bata Spasojević priredio, još jednom su pokazale da granice više ne postoje i da je garderoba i ono kako ostavljamo utisak na prvi pogled, podjednako važna svima nama, bez obzira na godine, pol i veru. Na isti način, pripadnice lepšeg pola, pokazale su veliko interesovanje za automobile u čiji su kvalitet, udobnost i posebnost, mogle da isprobaju ove večeri.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Koliko je poseban, Bata je pokazao i time što tokom prikazivanje kolekcije "Infitnity" nije zanemario ni ono na šta povremeno u brzini savremenog života svi povremeno zaboravljamo, a to je da svako od nas u sebi mora da gaji sopstvenu INDIVIDUAL-nost, ali i da nikada u drugi plan ne stavlja nadu, veru i ljubav.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Izuzetno sam zadovoljan na kakve je reakcije publike naišla moja nova kolekcija. Uvek se trudim da kroz komada koje kreiram pošaljem poruku, podstaknem ljude da u sebi neguju dobru energiju, baš onakvu kakvu sam ove večeri pokušao da podelim sa brojnom publikom. Ovog puta sam prvi put odlučio da odem i korak dalje, i da se izrazim i rečima, da spojim pozivitvne misli koje treba da nam budu vodilja, luksuz, lepotu i veru u beskonačnost. - kaže Bata Spasojević.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Upravo iz razloga što su njegovi komadi više od garderobe, i što se mogu nositi sezonama u različitim prilikama, ali što su pre svega udobni i izrađeni od najkvalitetnijih materijala, Bata Spasojević objašnjava da je ove sezone odabrao da njegov partner bude upravo kompanije Porše Inter Auto S, koji ljubiteljima četvorotočkaša nude identične neprolazne kvalitete.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Iz kompanija Porsche Inter Auto S koja je u 100% vlasništvu Porsche Holding Salzburg grupe i koja pripada Volkswagen grupaciji, sa ponosom navode da im je zadovoljstvo bilo da sarađuju sa Batom Spasojevićem, kao i da su oni pre svega društveno odgovorna kompanija koja investira u opremu i postizanje maksimalnih ekoloških standarda, kako u auto industriji kroz prodaju električnih vozila i postavljanja mreže punjača, tako i ulaganjem u potrošnju obnovljivih energenata, zastupljenošcu zelenih površina na svojim lokacijama te obrazovanjem i usavršavanjem svojih zaposlenih na svakom polju, profesionalnom i društvenom.

foto: Kurir / Zorana Jevtić

Njihova kompanija, kako dodaju, pruža širok spektar usluga, prodaju novih i polovnih vozila, servisne usluge, originalne rezervne delove i dodatnu opremu brendova koje zastupa: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Porsche i Bentley.