kako vam se dopada?

GAJI PARADAJZ, KOSI TRAVU, UŽIVA: Zavirite u prelepu kuću Mirjane Bobić Mojsilović u selu nadomak Kovina

Iako je jedna od najpoznatijih beograđanki, ona svoju ljubav prema prirodi i selu ne krije, pa tako od prošlo leta boravi često u jednom selu nadomak Kovina.

Objavljeno: 06.05.2023. 06:00h
Autor:
Mirjana Bobić Mojisilović, Foto: ATA Images

Jedna od naših najpoznatijih novinarki i književnicam, Mirjana Bobić Mojsilović prošlog leta kupila je kuću u banatskom selu Mramorak gde često odlazi i uživa u miru i tišini.

Novinarskoj ekipi koja je obišla ovo mesto u Vojvodini meštani su ispričali da je njihova nova komšinica izuzetno ljubazna i prijatna, kao i da je za starinsku kuću i plac izdvojila 29.000 evra.

Mirjana je navodno kupila prizemnu kuću sa roze fasadom koja se može videti i na njenom Instagram profilu.

Prostorije su prostrane i svetle, a svaku sobu odvajaju široka dvokrilna vrata – napravljene od kombinacija drveta i stakla. Zidovi su oslikani na starinski način, valjkom, dok su na podu pločice prekrivene ćilimom.

O tome kako provodi vreme u selu autorka emisije „Srećna Srbija“ nedavno je ispričala:

− Letos sam gajila paradajz i peršun, i uživala. Zanimljivo je da na selu nemate vremena da sedite. Kosim travu, a to je ujedno savršena mentalna i fizička gimnastika. Posadila sam voće, upoznajem ljude, kuvam i pišem. Napravila sam malu oazu izvan grada i imam gde da pobegnem. A maštoviti ljudi mogu da naprave sve. Ne planiram da živim od poljoprivrede, ali bar mogu da jedem svoju salatu, luk i voće.

Kako vam se dopada?