DRAGANA KOSJERINA DANAS OSVAJA LEPOTOM, A EVO KAKO JE IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Isplivale fotke sa početka njene karijere

Dragana Kosjerina jedna je od najlepših voditelji, a evo kako je izgledala na početku karijere.

Objavljeno: 07.03.2023. 14:48h 15:57h
Autor:
Kako je Dragana Kosjerina izgledala na početku karijere?, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Kosjerina publiku je osvojila kako voditeljskim umećem, tako i raskošnom lepotom, osmehom i harizmom.

Voditeljku kviza" Ja volim Srbiju" mnogi smatraju jednom od najlepših Srpkinja, ali malo ko zna kako je izgledala na početku karijere.

Dragana Kosjerina važi ja jednu od najlepših Srpkinja foto: ATAImages

Iako je danas voditeljka zabavnog programa, početak njene karijere bio je vezan za sport.

Pre 10-ak godina je radila kao urednik i voditelj na Sport Klubu, a kada pogledate njene fotografije iz toge perioda i više je nego očigledno da se nije mnogo promenila.

Dragana Kosjerina na početku karijere foto: Printscreen/youtube

Mnogi čak komentarišu da je sa godinama sve lepša i lepša. Svi danas znamo koliko je kamera voli, a sudeći prema ovim fotografijama očigledno je da je to bilo oduvek.

Početak Draganine karijere bio je isko vezan za sport foto: Printscreen/youtube

Bila je odlučna da pokaže da nije samo lepo lice, a prelaskom na javni servis 2014. sazrela je kao novinar i dokazala svoje voditeljsko umeće. Ponosna je vlasnica diplome Fakulteta za kulturu i medije, kao i magistarske diplome na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, UNESCO katedra za kulturnu politiku i menadžment.

Vodila je veliki broj emisija različitih formata - "Nedeljno popodne", sportska emisija "Naša petorka" , muzički talent šou "Ja mogu sve", "Jutarnji program", "Olimpijsko popodne", Beovizija 3 sezone zaredom, 4 sezone šou programa "Luda noć ", a ovih dana imamo priliku da je gledamo u nastavku kviza" Ja volim Srbiju" koji vodi u društvu Dr Neleta Karajlića i Nenada Okanovića.

FOTO: Kurir/Ana Paunković
FOTO: PrintscreenInstagram/dragana.kosjerina
FOTO: Instagram / dragana.kosjerina
FOTO: Gordan Jović
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: PrintscreenInstagram/DraganaKosjerina
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel
FOTO: PrintscreenRTS
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel