MUŽA KOJEG JE TUKLA ZAMENILA JE NASILNIKOM KOJI JE UBIO BOGA U NJOJ: Zadesile su je samo nesreće, a TRAGEDIJA dotukla

Skandalozna glumica Hajden Penetrije pogođena je velikom tragedijom, a život je nikada nije mazio.

Objavljeno: 21.02.2023. 15:49h 16:11h
Autor:
Brat skandalozne glumice preminuo u 28. godini, Foto: Shanice King/246paps / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brat američke glumice Hajden Penetrije, Džensen Penetrije preminuo je u 28. godini, potvrdio je magazin Pipl. Naime, glumičin brat pronađen je mrtav u Njujorku, a uzrok smrti za sada je nepoznat.

Džensen je bio pet godina mlađi od Hejden i krenuo je njenim holivudskim stopama. Njegove filmske i TV uloge s početka 2000-ih uključivale su pojavljivanja u filmovima Even Stevens, The Ks's, Tiger Cruise, Racing Stripes, The Martial Arts Kid, The Valking Dead, Perfect Game i Hov High 2. Godine 2022. pojavio se u prazničnom filmu Love i Love Not.

Hajden se nije oglašavala na društvenim mrežama povodom bratove smrti, a ova tragedija je veliki udarac za nju. Inače, Hajden je izazvala veliko interesovanje javnosti zbog problema sa bivšim mužem Vladimirom Kličkom sa kojim ima ćerku.

Hajden i Kličko su bili najbizarniji par u Holivudu s obzirom da je glumica sa visinom od 153 centimetara, bila kao palčica u odnosu na Kličkovih 198 centimetara. Par je dobio ćerku Kaju Edvokiju koju od malih nogu odgaja sam Kličko.

Hajden Panetjerfoto: Profimedia

Vladimir i Hajden su imali turbulentnu vezu s nekoliko raskida, a sve je započelo 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled.

'Uprkos tome što smo odlučili da je raskid najbolji potez za nas oboje, imamo puno ljubavi i poštovanja jedno za drugo i ostaćemo jako bliski prijatelji', istakli su u zajedničkom saopštenju.

Hajden Panetjerfoto: Profimedia

Nije dugo trajala razdvojenost para i nekoliko meseci kasnije su se pomirili te su 2013. snimljeni kako razmenjuju nežnosti na plaži na Floridi. Nakon toga su snimljeni u zajedničkim izlascima i na košarkaškim utakmicama, a onda je pala i veridba.

Međutim, njihova ljubav nije opstala, a kasnije se šuškalo da se glumica žali na Klička zbog nasilja. Međutim, to se pokazalo netačnim.

Poznato je da je Hajden ubrzo nakon prekida s Kličkom započela vezu s agentom za nekretnine Brajanom Hikersonom. O njihovoj vezi se puno pisalo jer je policija intervenisala nekoliko puta zbog njegovog nasilja prema glumici.

Brajan je glimicu pretukao pre dve godine, na Dan zaljubljenih, a policija je tada saopštila da je glumica imala crveno i oteklo lice, kao i ogrebanu ruku, a sama je optužila Hikersona da ju je udario šakom u lice. Napad su prijavile komšije koji su videli Brajana kako unezvereno hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

"Ubio je Boga u meni", vikala je Hajden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brajan urlikao kako ne želi da bude optužen za neka s**nja.

Tom prilikom ju je Brajan navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

"Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše", otkrio je prošle godine izvor blizak glumici.

Vladimir je tih dana pokušavao da se nađe bivšoj, ali ona je odbijala pomoć.