NAŠA ČUVENA GLUMICA VEĆ DECENIJU I PO VOLI 18 GODINA STARIJEG: Rodila mu dvoje dece, a za BRAK ne želi ni da ČUJE

Naša poznata glumica, Vanja Milačić uživa u dugogodišnoj ljubavi sa 18 godina starijim muškarcem za kojeg ne želi da se uda.

Objavljeno: 06.02.2023. 16:44h 16:46h
Autor:
Vanja Milačić uživa u ljubavi sa 18 godina starijim, Foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Šarmantna glumica Vanja Milačić već 16 godina uživa u velikoj ljubavi sa uglednim advokatom, Božom Prelevićem koji je 18 godina stariji od nje. Dok su mnogi stavljali akcenat na razliku u godinama, njih dvoje dokazali su da "prava ljubav godine ne broji".

Uprkos tome što nikada nisu stali na ludi kamen, par već dve decenije uživa u skladnoj vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili sina Lazara i ćerku Kseniju.

O ulasku u brak ni ne razmišljaju, a Vanja je jednom prilikom i sama istakla da ne veruje u brak, već u ljubav.

"Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak", istakla je ona u jednom intervjuu.

Razlika u godinama nikada joj nijen predstavljala problem, dok veruje da su bitnije neke druge razlike koje i te kako postoje.

Vanja Milačić i Boža Prelevićfoto: Kurir/ Damir Dervišagić

"Ne verujem da postoje razlike u godinama. Verujem da postoje sve druge razlike osim razlike u godinama. Razlike u karakteru, vaspitanju, pristupu, iskustvu, mišljenju, ali svakako ne u godinama. U našem braku se to ne oseća i nije se nikad ni osećalo", rekla je je glumica u emisiji "150 minuta".

"Kada imate 40 godina, možete da imate čoveka koji je 20 godina stariji i muškarca koji je 20 godina mlađi. Kada imate 20 godina, onda je cela jedna polovina onemogućena", citirala je ona.

Vanja Milačić i Boža Prelevićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Inače, Vanja je pre Bože bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od kojeg se razvela 2006. godine. Budući da je Jagoš bio njena velika ljubav, razvod je teško podnela. Mnogi misle da zbog ovog iskustva Vanja ne želi da ponovo uđe u brak, međutim, o braku i venčanju nikada nije ni maštala.

"Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim", ispričala je Vanja u emisiji "Exkluziv".

(Stil/ Blic)