ASTRO PROGNOZA

NAJSREĆNIJI DAN ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK U 2023: Proverite koji je, ne propustite šansu da ostvarite SVOJU VELIKU ŽELJU

Proverite kako su vam zvezde naklonjene u ovoj godini!

Objavljeno: 28.01.2023. 20:21h 21:07h
Autor:
Najsrećniji dan za svaki horoskopski dan u 2023. godini, Foto: Shutterstock

Astrolozi su prema položaju planeta odredili za svaki horoskopki znak najsrećniji dan u 2023. godini, zato pažljivo pročitajte smernice za vaš važan datum!

Ovan

  • Najsrećniji dan: 1. mart 2023.

Ulazak Jupitera u Ovan, koji traje do 16. maja, za vas će biti plodan period. Kada se umetnička Venera u vašem rodnom znaku sretne sa ovom srećnom planetom, očekujte da će u vazduhu vladati ljubav i kreativnost. Ne plašite se da sledite svoju strast kako biste otkrili zadovoljstvo u svim životnim segmentima.

foto: Shutterstock

Bik

  • Najsrećniji dan: 16. maj 2023.

Bez obzira na to da li imate kreativni proboj ili se spremate za romantičnu vezu, činjenica da se Jupiter vraća u vaš znak na ovaj dan - čini ga savršenim. Sreća je na vašoj strani, pa sledite instinkt - završite kreativni projekat ili tražite to unapređenje.

Blizanci

  • Najsrećniji dan: 14. februar 2023.

Vaše važne veze će blistati na Dan zaljubljenih. Biti u prisustvu i saosećanju sa drugima podseća vas da možete da računate na podršku svoje zajednice. Jupiter stvara trigon sa Mesecom u vašoj kući partnerstva, podstičući vas da ostvarite duboke veze sa onima koje volite. Ovi trenuci intimnosti biće vam od pomoći u postizanju vaših ciljeva jer Mars, planeta akcije, bukti kroz vaš znak u prvom delu godine čineći vas vrlo strastvenim u pokretanju svih ideja.

Rak

  • Najsrećniji dan: 18. januar 2023.

Merkur kreće direktno u vaš sestrinski znak - Jarac, produbljujući vaše odnose i dajući vam veliku jasnoću nakon perioda konfuzije. Ova energija će biti isceljujuća po vas dok Jupiter bude prolazio kroz vašu kuću karijere, i neki veliki poslovni potezi će konačno biti napravljeni. Spremite se za unapređenje, povišicu, ili ostvarenje nekog vašeg karijernog sna, ali ne zaboravite na važnost čvrstih odnosa sa kolegama.

foto: Shutterstock

Lav

  • Najsrećniji dan: 17. jul 2023.

Osećate sudbinu u vazduhu? Verovatno zato što severni čvor sudbine ulazi u vatreni znak Ovna. Ova energija podrške će vam doneti neka uzbudljiva nova iskustva i ideje. Ovo će biti godina kada idete na ta velika putovanja o kojima ste sanjali ili idete na kurs za koji nikada niste imali vremena. Osim toga, kada Mesec napravi trigon sa sanjivim Neptunom, možda ćete dobiti preko potreban emocionalni podsticaj.

Devica

  • Najsrećniji dan: 23. mart 2023.

Pluton željan moći ide retrogradno, i na ovaj dan ima apetit za uzbudljivim promenama. Ovo će uzdrmati vaše svakodnevne rituale, ali sve je to deo višeg plana za vas. Stvari se menjaju na bolje - iako će možda biti potrebno malo strpljenja da se razume kako i zašto. S obzirom na to da se ova moćna patuljasta planeta probija kroz vašu šestu kuću posla u narednih 21 godinu, u vašem svakodnevnom životu će početi da se dešavaju spore promene. Počnite sa onim koje su vezane za novi posao ili poziciju.

Vaga

  • Najsrećniji dan: 1. jul 2023.

Venera, vaša rodna planeta ljubavi, u svom je retrogradnom periodu, izazivajući vam veliku nostalgiju u vezi upravo na ovaj dan. Ali Merkur podiže vaše samosaosećanje i podržava vaše najviše ciljeve. Možda ćete naići na nove mogućnosti za posao zahvaljujući obnavljanju nekih kontakata. Ali bez obzira na to da li vam oni pomažu u nastavku karijere ili ne, ponovno povezivanje sa vašom najlojalnijom ekipom tokom retrogradne Venere bila bi odlična ideja.

foto: Shutterstock

Škorpija

  • Najsrećniji dan: 16. maj 2023.

Dok se Jupiter kreće ka Biku, imaćete više sreće u ljubavi. Postavite svog partnera na vrh svoje liste na ovaj dan, bilo da se radi o zakazivanju večere ili stvaranju novih romantičnih uspomena. Sa južnim čvorom koji se pomera iz vaše prve kuće i bogatim Jupiterom koji prelazi u vašu sedmu, ovo će biti važna godina za vas kada je u pitanju ljubav.

Strelac

  • Najsrećniji dan: 12. maj 2023.

Vašoj kreativnosti nema kraja! Pošto Merkur čini podršku Veneri u vašoj kući rutine, pravo je vreme da primenite nove dnevne navike koji mogu da potpiruju vatru vašim strastima i prepustite se svoj toj inspiraciji koja vam nadolazi na ovaj dan. Ovaj aspekt takođe naglašava plodnost, u slučaju da razmišljate o trudnoći.

Jarac

  • Najsrećniji dan: 23. mart 2023.

Novac će vam biti na umu više nego inače na ovaj dan. Kako Pluton prelazi u Vodoliju kojom vlada Saturn, nove finansijske mogućnosti se pojavljuju, potencijalno vas dovodeći do ogromnog obilja. Obratite pažnju na profitabilne veštine koje ste možda nedavno naučili; razmislite da li imate interesovanja ili hobije koje možete da unovčite. Dok se planeta moći i transformacije probija u vašu drugu kuću novca u narednih 21 godinu, vreme je da napravite neke velike finansijske poteze koji bi vas mogli podići na neki novi nivo.

Vodolija

  • Najsrećniji dan: 7. mart 2023.

Sa Saturnom koji ulazi u vašu drugu kuću vrednosti i novca, ovo će biti važan dan za vaše finansije. Vreme je da dovedete svoja sredstva u red. Budite kreativni u pronalaženju novih izvora prihoda. Ovo će vam dati neko veoma potrebno restrukturisanje, i konačno ćete se osećati oslobođeno i rasterećeno.

Ribe

  • Najsrećniji dan: 17. jul 2023.

Severni čvor sudbine će vam pomoći da neke stvari dođu na svoje mesto. Ovo je moćan dan da promenite svoju perspektivu i unesete jasnoću u neku komplikovanu situaciju. Osećaćete potrebu da se otvorite u društvu i to vas može dovesti do novog prijatelja ili ljubavnog partnera. Samo se opustite i biće zabavno!