ovo niko nije očekivao

KO JE NOVA DEVOJKA IGORA KOJIĆA? Majka joj je slavna glumica, otac je NIKADA NIJE PRIZNAO, a od Seve je mlađa 22 godine

Igor Kojić našao novu devojku, a reč je o mladoj, lepoj glumici koju smo gledali u domaćim projektima.

Objavljeno: 16.01.2023. 08:59h 09:43h
Autor:
Igor Kojić našao novu devojku, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Severina je imala burnu ljubavnu prošlost, i taman kada je pomislila da je konačno pornašla svoju mirnu luku pored Igora Kojića - desio se razvod protkan brojnim intrikama i nagađanjima.

Ali, izgleda da je nekadašnji golman i sin folk pevača Dragana Kojića Kebe ponovo zaljubljen.

Naime, danima se šuška da je Igor zaveo mladu glumica Teodoru Bejlicu, čijem seksepilu retko koji muškarac može da odoli.

foto: Printscreen Instagram / Teodora Bjelica

Uprkos činjenici da pokušavaju svoju navodnu romansu da sakrij, odao ih je je upravo skoro identičan stori na njihovim profilima na Instagramu i to objavljen u isto vreme, te su gotovo svi pratioci zaključili da su se nalazili na istom mestu. Osim toga, već dugo se međusobno prate.

foto: Printscreen Instagram / igorkojic

Inače, za Teodoru se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, dok joj je majka glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".

Sa druge strane, i naslednik Kojića je nedavno bio u centru pažnje zbog druženja sa Milanom Popovićem, prvim Severininom mužem sa kojim ima dete.

Glumica niže sve veće uspehe u svetu glume, a sarađivala je sa velikim imenima poput Seke Sablić, Cece Bojković itd. Imali smo prilike da je gledamo do sada u seriji "Tri muškarca i tetka", u filmu ''Južni vetar'', te u popularnoj seriji ''Aviondžije''.