može mu biti baka

BAKA U 7. DECENIJI HOĆE DA RODI DETE 37 GODINA MLAĐEM DEČKU: Ljudi je razapeli u komentarima - "Može ti biti UNUK"

Žena u 7. deceniji hoće da rodi dete 37 godina mlađem dečku, nakon čega je naišla na lavinu besa.

Objavljeno: 04.01.2023. 14:55h
Autor:
Žena u 7. deceniji hoće da rodi dete 37 godina mlađem dečku, Foto: Printscreen TikTok/oliver6060

Nakon što su Šerli Mrkjen (61) i Kuran (24) objavili da žele da osnuju svoju porodicu, te da dbiju dete, izazvali su lavinu besa na društvenim mrežama. Inače, Šerli već ima sedmoro odrasle dece i čak 17 unučadi, a sada želi još jedno dete sa svojim 24-godišnjim suprugom, piše The Sun.

Ovaj par veoma je aktuelan na društvenim mrežama, a često objavljuju video snimke koji u ljudima izazivaju bes, budući da je prevelika razlika u godinama. No, uprkos negativnim komentarima, par ne prestaje da uživa u svojoj ljubavi.

Nakon što su objavili odluku o roditeljstvu, mnogi su se zapitali kako će izgledati majčinstvo u 60 - im.

Par neretko objavljuje sadržaj na kojem se može videti kako razmenjuju poljupce i nežnosti, a uprkos izlivima emocija, mnogi tvrde da je Kuran sa njom bezbedan za novac, dok drugi okrutno komentarišu Šerilin izgled, govoreći da izgleda kao da mu je baka.

Video u kojem je par otkrio da planiraju bebu brzo je postao viralan i sakupio više od 4 miliona pregleda, ali mnogi nisu bili oduševljeni njihovim planom.

"Njeni unuci će biti stariji od ujaka!", "Može ti biti unuk" - komentarisali su korisnici, a drugi dodao: "Pa, njeno najmlađe dete je starije od muža!"

Njih dvoje su ipak svesni rizika koji trudnoća u poznim godinama sa sobom nosi, te ukoliko bude bilo nekih problema "u tom slučaju ipak morati da nađe surogat majku ili usvoji, što bi volela da izbegne".