HARALA JE MUZIČKOM SCENOM 90-IH, A ONDA JE NESTALA: Udala se u tajnosti, a svi se iznenade kada vide kako danas izgleda

Maja Marković bila je članica grupe "Luna", a onda se odjednom povukla sa javne scene - evo kako danas izgleda.

Objavljeno: 29.12.2022. 11:15h 11:51h
Autor:
Kako danas izgleda Maja Marković iz grupe Luna, Foto: Printscren/youtube

Grupu "Luna" činio je čuveni dvojac Čeda Čvorak i Maja Marković, a bila je jedna od najpopularnijih muzičkih sastava na domaćoj sceni.

Maja je svojim stasom i glasom odmah osvojila publiku, ali 2006. se odlučila na solo karijeru, koja nije bila baš onako kako se nadala. Ubrzo se povukla iz javnosti, spakovala je kofere i otišla iz Srbije, a zarađivala je pevajući na prekookeanskim brodovima.

S obzirom na to da je nestala iz medija, njen emotivni život nije bio poznat javnosti. Prilikom gostovanja u emisjiji Boška Jakovljevića na K1, Maja je otkrila pojedine detalje iz svog života.

- Nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista. Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom, ispričala je Maja, pa dodala:

Maja Marković i dalje se bavi pevanjem foto: Printscreen/instagram

‒ Sećam se da su me krajem devedesetih, kada sam najviše radila, pitali koja mi je najveća želja, a ja sam odgovorila: „Da se odmaram i putujem šest meseci“. I, eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim.

Siniša je majin muž koji je pijanista foto: Printscreen/K1

Fotografije sa njenog Instagrama idu u prilog ovoj priči, a iako je Maja nedavno napunila 44 godine izgleda bolje neko ikad. Gotovo da se ni malo nije promenila iz vremena najveće popularnosti, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram
FOTO: Printscreen/instagram