MASIMO NIKADA NIJE KRIO DA JE IMAO PROBLEME S ZAVISNOŠĆU: Jedna žena pomogla mu je da se izbori i vrati na pravi put

Masimo Savić preminuo je danas u Zagrebu, a svojim problemima uvek je otvoreno pričao.

Objavljeno: 23.12.2022. 18:56h 20:17h
Autor:
Ko je žena koja je Masimu Saviću pomogla da se izbori s zavisnošću?, Foto: Fonet

Pevač Masimo Savić posle kraće bolesti je preminuo u 61. godini u Zagrebu.

Od Masima su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i ćerka Mirna. Masimo je rođen 6. juna 1962. godine u Puli, a srednju školu završio je u Zagrebu, gde je i započeo svoju muzičku karijeru.

Iako je bio dete razvedenih roditelja, pevač je ostao veran svojoj ženi do zadnjeg dana, a u braku su bili skoro tri decenije.

Masimo nikada nije krio da je imao veoma teško detinjstvo što se kasnije odrazilo i na njegovo odrastanje i probleme sa narkoticima iz kojih se jedva izvukao.

On je u intervju za “Gloriu” otkrio da je detinjstvo bilo jako teško jer je vrlo rano ostao bez oca.

Masimo Savić preminuo je u 61. godini foto: Kurir / Damir Dervišagić

“Kako su se moji roditelji rastali kad sam imao tri godine, moj otac je oboleo od leukemije i umro kada sam imao šest godina, a tada je već bio u drugom braku. Ne priznajem premisu “onaj koga su zlostavljali će postati nasilnik” – ja sam dete rastavljenih roditelja, pa ću imati isti takav brak, ne verujem u to. Kod mene je baš obrnuto”, rekao je svojevremeno Masimo.

U svojim intervjuima često je otvoreno govorio o tome da ga je upravo supruga Eni izvela na pravi put i pomogla mu da pobedi tešku bolest zavisnosti od narkotika.

Supruga Eni bila mu je najveća podrška tokom odvikavanja od droge foto: Antonio Ahel/ATAImages