"BILA JE UZ MENE UVEK, POSTOJI LJUBAV ZA CEO ŽIVOT" Kako Miha pričao o supruzi i onome što je porodica učinila za njega

Siniša Mihajlović je bio pravi džentlmen koji je svoju ženu svakoga dana voleo sve više!

Objavljeno: 17.12.2022. 10:15h
Autor:
Kako je Siniša Mihajlović pričao o svojoj ženi?, Foto: Printscreen Instagram/ariannamihajlovic

Proslavljeni sprski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini života. Pored bogate karijere, iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece. Siniša Mihajlović bio je veliki sportista, ali i porodičan čovek. Svaku priliku je koristio da svoju suprugu i decu istakne kao veliku podršku i oslonac tokom karijere ali i borbe sa opakom bolešću.

S ponosom je uvek isticao koliko voli svoju ženu Arijanu koja je do poslednjeg trenutka bila uz njega. Njihova priča trajala je 25 godina, a kako je i lepa Italijanka jednom prilikom otkrila - bila je to ljubav na prvi pogled! Siniša se 2019. godine obratio medijima kada je pričao o svojoj borbi sa leukemijom i tom prilikom javno je istakao zahvalnost svojoj supruzi.

"Moja žena bila je uz mene svakog dana i još jednom mi pokazala, iako to nije trebalo, da sam veoma srećan da imam takvu ženu pored mene, jer je možda jedina žena koja ima veća mu*a od mene. I mojoj deci koja su moj život. Kada je bila šansa da doniraju koštanu srž, oni su odmah prihvatili. To nije tako očigledno. Mogu da razumem da dečak ili devojčica žele da urade nešto da spasu očev život. To nije toliko očekivano kao što se čini na pravi pogled. Oni su to uradili. Želim da zahvalim bratu koji je takođe bio donor. I mojoj majci koja živi u Srbiji. Želim da svima zahvalim", ispričao je Siniša pre tri godine.

Otkrio je i kako je izgledao početak njegove borbe. "Proveo sam četiri i po teških meseci. Bio sam zatvoren u sobi sa čistim vazduhom i prečišćenom vodom. Moja želja je bila da udahnem svež vazduh, a to nisam mogao da uradim. Nikada se nisam osećao kao heroj zbog onoga što radim. Samo imam karakter koji nikad ne odustaje, ali i ja sam čovek sa manama. Ne možete da savladate bolest hrabrošću. Potrebna vam je terapija. Kada sam ušao u bolnicu, shvatio sam da sam na pravom mestu. Želim da kažem svima koji pate od leukemije ili drugih bolesti, da ne smeju da se osećaju manje snažnim ako se ne nose sa bolešću kao ja. Nije sramota biti uplašen, biti očajan ili plakati. Jedino što nikada ne smeju da izgube je želju da žive", ispričao je veliki Miha.

Arijana Rapaćoni Mihajlović i Siniša bili su u braku 25 godina tokom kojeg su dobili petoro dece - Virdžiniju, Viktoriju, Nikolasa, Dušana i Miroslava. Siniša iz prethodne veze ima i sina Marka. "Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je voleo prvog dana, možda i više. U početku je to više bila strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Kako vreme prolazi, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Što više vremena prolazi, manje je pokazuješ, ali više osećaš, intenzivnija je i dublje u tebi", rekao je Siniša Mihajlović pre nekoliko godina.

Siniša i Arijana venčali su se čak tri puta - prvo u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge izazove