POTEZ DŽEJ LO KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Preko noći je sve nestalo, a mnogi sumnjaju da je Ben glavni krivac za sve

Dženifer Lopez obrisala je profil na Instagramu s 227 miliona pratilaca, a svoj potez zasad nije nikome objasnila.

Objavljeno: 25.11.2022. 08:00h 09:01h
Autor:
Dženifer Lopez obrisala je svoj Instagram profil, Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez zabrinula je svojih 227 miliona pratilaca na profilu na Instagramu nakon što je njena profilna fotografija promenjena u crni krug, a sve njene objave su jednostavno nestale.

53-godišnja Džej Lo pre samo nekoliko dana objavila je video sa suprugom Benom Aflekom i svima dala do znanja kako je srećna, ali i on je nestao, baš kao i sve što je pre delila s vernom armijom obožavatelja, a koji su sada poprilično zabrinuti.

Džej Lo zabrinula je fanove nakon što je obrisala Instagram foto: Profimedia

Na Tviteru, na kojem je prati 45,5 miliona ljudi, i TikToku s 15,4 miliona pratilaca, zamenila je profilne slike na isti način, ali na tim platformama njene prethodne objave nisu izbrisane.

Dženifer Lopez stavila je crnu sliku na svoj Instagram foto: Printscreen/instagram

Na Fejsbuku, na kojem ima 60 miliona pratilaca, ažurirala je profilnu i naslovnu fotografiju sa slikom na kojoj je samo napisano njeno ime i prezime.

Dženifer Lopez promenila je slike i na Fejsbuku foto: Printscreen/facebook

Šta se krije iza njenih iznenadnih poteza, zasad se ne zna, a ona se povodom ovoga nije oglašavala. Neke njene slavne kolege takvim su potezom znali da najave nove albume, ali neki se pitaju ima li to možda veze s njenim suprugom Benom.

Mnogi se pitaju da li njen postupak ima veze sa Benom Aflekom foto: Profimedia