TOTALNA TRANSFORMACIJA

SLOBODAN "BARBIKA" IZ ZVEZDA GRANDA JE SAD PLAVUŠA SANJA: Neprepoznatljiv je, javne ličnosti mu nudile ŠOKANTNE PONUDE

Nasmejao nas je do suza već pri prvom nastupu, a evo gde je danas Barbika iz "Zvezda Granda".

Objavljeno: 23.11.2022. 17:53h 18:33h
Autor:
Gde je danas Barbika iz Zvezda Granda?, Foto: Printscreen Youtube / Grand Production

Slobodan Katanić, poznatiji po nadimku Barbika, 2003. godine pojavio se na audiciji za najpoznatije muzičko takmičenje u našoj zemlji "Zvezde granda" i napravio je pravi je tada pravu pometnju u medijima. Svojim autentičnim izgledom se odmah izdvojio od ostalih komentara, a svojom životnom pričom je zaintrigirao javnosti.

Barbika, poreklom iz Republike Srpske, se na audiciji pojavila sa pesmom Indire Radić "Ne moli me", a tada ju je Saša Popović upitao da li želi da bude pevač ili pevačica, na šta je ona odmah odgovorila da bi volela da postane pevačica.

foto: Printscreen Youtube / Grand Production

Međutim, posle prvog pojavljvanja Slobodan je nestao, a onda se 2010. godine pojavio potpuno neprepoznatljiv. Naime, ponovo se prijavio na audiciju i to kao Sanja, plavokosa dama.

Naime, Slobodan je od početka isticao da se uvek osećao kao žena zarobljena u telu muškarca, i imao je veliku želju da operiše polni organ, ali to još uvek nije učinio.

– Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je to znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio – tvrdi Barbika.

Sanja danas živi u Čačku, a svoju smeđu dugu kosu ofarbala je u plavo. Našla je i momka, koji joj apsolutno veruje. Naglašava da joj je velika želja da osnuje svoju porodicu.

FOTO: Printscreen Facebook / Sanja Katanic Barbika
FOTO: Printscreen Facebook / Sanja Katanic Barbika
FOTO: Printscreen Facebook / Sanja Katanic Barbika
FOTO: Printscreen Youtube / Grand Production
FOTO: Printscreen Facebook / Sanja Katanic Barbika

- Rešila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu - rekla je jednom prilikom Sanja Katanić.

Priznanje Barbike da je imala više nepristojnih ponuda, i to od uticajnih bizismena, šokiralo je sve.

– Imala sam više nepristojnih ponuda, i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena. Nudili su mi 5.000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila – ispričala je Barbika.

Prema pisanju domaćih medija, Sanja je svojevremno pričala kako uz muški polni organ ima i matericu, te da ima redovan ciklus od svoje petnaeste godine. Uprkos tome što se oseća kao žena, odslužila je i vojni rok, te ističe da joj je bilo vrlo neprijatno da se tušira sa drugim muškarcima, jer se osećala kao osoba suprotnog pola.