SESTRE KARDAŠIJAN NIKAD BOLJE NISU IZGLEDALE: Kim sve mršavija, Kloi sve zgodnija, dok je ONA doživela strašan BLAM

Kardašijanke su napravile pravu pometnju na crvenom tepihu kada je Kim dobila nagradu do udruženja američkih dizajnera

Objavljeno: 08.11.2022. 12:04h
Autor:
FOTO: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia
FOTO: George Napolitano / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia
FOTO: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia
Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan se pojavila sinoć u Njujorku na CFDA Fashion dodeli nagrada koje uručuje udruženje američkih dizajnera i to obučena u lateks iz kojeg bukvalno ne izlazi. Crna Guči haljina savršeno je stajala na njenom vidno mršavijem telu. Kim je napravila pravu pometnju kada je prošetala crvenim tepihom i to bez karakterističnih oblina.

Amerikanci joj ne mogu oprostiti što tako brzo topi svoje prepoznatljive obline, te kruže priče kako ide toliko daleko da je odlučila da izvadi silikone iz grudi i zadnjice, te da koristi lek za dijabetičare kako bi izgubila što više kilograma.

foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Društvo na crvenom tepihu pravila joj je sestra Kloi Kardašijan koja svakim danom izgleda sve bolje, dok je sama nekoliko puta navodila kako gorčinu od Tristanove nevere leči u teretani. Treninzi su urodili plodom, jer je na crvenom tepihu bila jedna od najzgodnijih žena obučena u Lakuan Smith isečenu haljinu koja je otkrivala njene zategnute trbušnjake.

foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Kardašijankama na crvenom tepihu društvo su pravile i sestre Džener. Kajli je sa mamom Kris prošetala i pokazala da ispod haljine ne nosi veš, dok je Kendal dominirala u beloj haljini.

foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia