moda

OD JELENE ĐOKOVIĆ NISMO OVO OČEKIVALI: Sasvim razgolitila ramena, pokazala vitak struk i liniju za svaku pohvalu

Supruga najboljeg tenisera sveta održala je predavanje u Beogradu zajedno sa doktorkom Šefali Sabari, i tim povodom se dotakla vaspitanja njene dece. Ujedno pokazala kako jedna poslovna žena treba da izgleda.

Objavljeno: 28.09.2022. 15:10h 16:01h
Autor:
Jelena Đoković prošetala u kombinezonu, Foto: Profimedia

Jelena Đoković kaže da se njeno detinjstvo razlikuje od detinjstva Novakove i njene dece, te da se dosta promenila otkako je primenila drugačiji pristup u vaspitanju, “podrška, a ne perfekcija”.

Jelena smatra da se ne vode svi ljudi metodom tradicionalnog vaspitanja, a dokaz tome su i rasprodate karte u tri grada.

Samim tim da je obišla tri grada u Srbiji i držala predavanja o vaspitanju dece, pokazala je da je prava inspiracija za poslovne žene.

Na svom Instagram nalogu podelila je snimak, na kom pokazuje proces spremanja za događaj. Pažnju je privukla odevnom kombinacijom, koja joj je stajala savršeno.

Nosila je kobinezon, odevni komad koji nije imao bretele, samim tim je otkrivao Jelenina ramena i ruke, imala je široki pojas od istog materijala i boje. Struk joj je došao do izražaja, tako da je njena figura izgledala još vitkija, a noge duže.

Nogavice su široke i padale su preko elegantnih crnih salonki, koje su se slagale uz sako koji bi Jelena povremeno ogrnula.

Kosa joj je bila blago talasasta i prebačena na jednu stranu. Poznato je da Jelenu ne viđamo sa šminkom, tako da je i ovom prilikom bila diskretno našminkana.

Jelena je pokazala da nikada ne preteruje niti skreće pažnju svojim odevnim kombinacijama, ali da je sasvim dovoljno privlačan i autentičan. Više Jeleninih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATA
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia