NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA

BILA UDATA ZA MUŽA ANE STANIĆ, PA PRONAŠLA SREĆU PORED MILIONERA: Branka prvo raskinula vezu sa njim, onda SHVATILA OVO

Muž poznate voditeljke Branke Nevistić je milioner, pored kojeg uživa svakoga dana. Neretko istiće da je on sreća njenog života!

Objavljeno: 06.09.2022. 11:59h 13:37h
Autor:
Muž poznate voditeljke Branke Nevistić je milioner, Foto: Printscreen Instagram / corallo_verde

Prelepa Branka Nevistić se potpuno posvetila porodičnom životu, a na televizijsku karijeru gotovo da je i zaboravila. Naime, jedno od omiljenih domaćih TV lica već osam godina uživa u zajedničkom životu i skladnom braku sa biznismenom Branislavom Grujićem, za kog se udala 2014. u u romantičnoj Italiji.

Njihova ljubavna priča počela je još 2010. godine, međutim, Branka i Branislav su prekinuli svoju romansu nakon godinu dana zabavljanja. Ali, kako su njihova osećanja bila jača od svega, pomirili su se 2012. godine, a potom i venčali na intimnoj ceremoniji u Veneciji. Njihovom sklapanju braka prsustvovalo je samo tridesetak najbližih ljudi. Da vole romantiku pokazuje i njihov raskošni dom.

- Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela. Koliko znam, među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić - reako je tada izvor za "Alo".

Prelepa voditeljka je u brojnim intervjuima istakla da je Branisav čovek njenog života, pred kojeg se oseća srećno i zaštićeno.

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim naglasila je jednom prilikom za "Story".

Brankin muž je veoma uspešan poslovan čovek. Na predsedavajučoj je poziciji jedna građevinske firme iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. A osim toga ima vlasničke udele u, čak, pet preduzeća.

Ovaj par se voli kao i prvog dana, sudeći po slikama koje dele na svojim društvenim mrežama, a svaki slobodan trenutak koriste za divna putovanja širom sveta.

Branka se pre susreta sa Grujićem nije udaval, ali živela je u vanbračnoj zajednici a košarkašem Momčilom Lavrnićem, sa kojim je dovila i sina. Posle njihovog raskida, sportista je uplovio u vezu sa pevačicom Anom Stanić, iz koje je dobio još jednog naslednika. Sa druge strane, Branislavu je ovo treći brak, a iz prvog, takođe, ima sina.

Da voditeljki ljubav sa Branislavom i te kako prija vidi se i po njenom sjajnom izgledu na fotografijama ispod:

FOTO: Printscreen Instagram / corallo_verde
FOTO: Printscreen Instagram / corallo_verde
FOTO: PrintscreenInstagram/ corallo_verde
FOTO: PrintscreenInstagram/ corallo_verde
FOTO: PrintscreenInstagram/ corallo_verde
FOTO: PrintscreenInstagram/ corallo_verde
FOTO: PrintscreenInstagram/ corallo_verde