JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA EN HEČ: Otac je godinama zlostavljao, dok je majka tvrdila da glumica laže

Svet je obišla vest da je glumica En Heč isključena sa aparata za održavanje života, nakon što je priključena na njih prošlog petka. Glumica je izazvala dve saobraćajne nesreće zbog kojih je dobila teške opekotine i oštećenje mozga. Međutim, njena životna priča je neverovatno jeziva

Objavljeno: 13.08.2022. 11:13h
Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što je preminula nakon stravične nesreće, otkriveno je da je glumica En Heč imala teško i jezivo detinjstvo. U jednom intervjuu je priznala kako ju je godinama zlostavljao otac, dok je njena majka Nensi sve to prećutkivala i nikad nije stala u zaštitu svog detata.

Majka je njene navode negirala, a glumica je otvoreno rekla kako nema šanse da joj to ikada oprosti.

Glumica je imala i četvoro braće i sestara, od kojih je troje preminulo. Sestra Sintija preminula je kao beba zbog srčane mane, a Suzan od tumora na mozgu. Brat Nejtan poginuo je u saobraćajnoj nesreći, baš kao i ona, ali neposredno nakon što je završio srednju školu.

foto: Profimedia

Zbog tragičnih događaja u detinjstvu i brojnih traumi, En je pala u pakao zavisnosti. "Pila sam i pušila, drogirala se i seksala. Činila sam sve da izbacim osećaj srama iz svog života", napisala je u svojim memoarima tragično preminula glumica koja je celi život tražila načine da je roditelji vole.

Nakon što je 1997. započela vezu s komičarkom i voditeljkom Elen Dedženeres, En je tvrdila kako nije dobijala uloge upravo zbog te ljubavi koja se u to doba smatrala "kontroverznom".

foto: Profimedia

"Holivud me zbog te veze stavio na crnu listu. Deset godina nisam učestvovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrednog 10 miliona dolara", pričala je En koja je tri godine kasnije raskinula taj odnos jer se zaljubila u kamermana Kolemana Lafona s kojim je dobila sina Homera. S bivšim dečkom Džejmsom Tuperom iz 10-godišnje veze ima sina Atlasa (13).

foto: Profimedia

Nažalost, nakon tragičnih događaja u djetinjstvu, Anne je svoj život jednako tako okončala.

Preminula je juče nakon što je skinuta sa aparata za održavanje u životu, a njen sin Homer oprostio se od majke ovim rečima:

"Nakon šest dana neverovatnih emocionalnih promena ostao sam s dubokom tugom. Nadam se da je moja mama slobodna od boli i počinje istraživati ​​ono što volim zamišljati kao njenu večnu slobodu. Tokom proteklih šest dana porodica, hiljade prijatelja i obožavatelja otvorili su mi svoja srca. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mog tate i moje maćehe Aleks, koji su moja stena tokom ovog vremena. Počivaj u miru, mama, volim te, Homer".