BEKAMOVI NA JADRANU

BEKAMOVI PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA NA JADRANU: Za jednu noć potrošili 10. 000 evra, svi moraju da poštuju OVO PRAVILO

Zaljubljeni kao prvog dana!

Objavljeno: 12.07.2022. 18:17h 18:39h
Autor:
Bekamovi letuju na Jadranu, Foto: Profimedia / Editorial images

Dejvid i Viktorija Bekam doputovali su u Hrvatsku i letuju na ostrvu Lopud u blizini Dubrovnika, u preuređenom franjevačkom samostanu gde je cena za jednu noć 10.000 evra.

Bekamovi će na tom ostrvu proslaviti 23 godine braka, kao i 11. rođendan ćerke Harper.

Kako saznajemo, ispred kompleksa Lopud nalazi se i obezbeđenje. Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

foto: Profimedia/editorial images

Iznajmljivanje luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 evra za deset osoba, a cena jednog noćenja iznosi oko 1400 evra.

Bračni par Bekem posetili su i ekskluzivne restorane na dubrovačkom području, među kojima je i Bovu na ostrvu Šipan, do kojeg se može doći samo brodom.

foto: Profimedia/editorial images

Na društvenim mrežama Viktorija Bekam je napisala: „Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smejem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, puno te volim”.

foto: Profimedia/editorial images

Par se upoznao 1996. godine, a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. Venčali su se 1999., a imaju četvoro dece: Bruklina, Romea, Kruza i Harper.