paparaco fotke

ZBOG FATALNE KOLUMBIJKE OSTAVIO JE ŽENU I MAJKU TROJE DECE: Sada se sa njom baškari na jahti! (FOTO)

Kraj je sezone i mnogi fudbaleri su požurili na godišnje odmore pošto će nova takmičarska godina početi nikad ranije usled odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru, a mnogi od njih odabrali su egzotične destinacije.

Objavljeno: 01.06.2022. 11:31h
Autor:
Foto: Profimedia

Među njima je i čilenaski fudbaler Arturo Vidal koji letuje na Formenteri i to u društvu svoje devojke fitnes modela iz Kolumbije Sonjom Isaz.

Uprkos tome što su na malom ostrvu - i što su iznajmili jahtu - njih su pronašli paparaci i zabeležil su njihove trenutke opuštanja u zanimljivim pozama.

foto: Profimedia

Sunčali su se, kupali, , surfovali, pili koktele, ali i razmenjivali nežnosti...

foto: Profimedia

Dobro je poznato da je zgodna Kolumbijka veliki fan teretane iz koje prosto ne izbija, tako da je rado pokazala svoje telo, iako nije znala da pozira fotografima.

foto: Profimedia

Gde god da ode da igra sledeće sezone, sigurno će sa sobom povesti i svoj automobil od 500 evra, a koji se dopao i Sonji. Po svoju izabranicu došao je u skromnoj Fijat Pandi.

Inače, Arturo Vidal poznat po burnom životu i problematičnom ponašanju je kako se pisalo sa atraktivnom Sonjom prevario bivšu suprugu Mariju Terezu Matus sa kojom ima troje dece. Bili su u braku četiri godine.

Njegova nova devojka takođe je majka dvoje dece.