Neverovatno

BAHATA NASLEDNICA HVALILA SE KAKO VOLI ŽENE PA SE UDALA: Sada, sa nekoliko kilograma viška, namrgođena psuje po plaži

Eletra Lamborgini (28) rado troši nasleđeni novac, a poznata je kao italijanska Paris Hilton

Objavljeno: 18.02.2022. 12:54h
Autor:
Foto: Profimedia

Eletra Lamborgini (28) je unuka slavnog Ferućija Lamborginija, a živi klasičnim životom bogate raskalašene naslednice. Za nju je javnost čula 2015. godine kada se pojavila u rijaliti programu "MTV's Super Shore".

Ovih dana je viđena na plaži kako odmara, dok joj društvo pravi pas, čije je otiske šapa istetovirala preko celog tela.

foto: Profimedia

Čim se pojavila u javnosti, odmah je dobila epitet "razmažene bogatašice", a javnost joj je dala nadimak "italijanska Paris Hilton".

Zbog svoje eksplozivne naravi i nezgodnog karaktera svađala se sa svima ispred i iza kamera, a ne libi se da jasno ističe svoje stavove, pa čak i da dođe u sukob sa pratiocima, ukoliko je potrebno.

Bila je i u rijalitiju "Jersey Shore", a iako su mnogi očekivali da će svoje, inače promiskuitetno ponašanje nastaviti i pred kamerama i imati seksualne odnose kao sve učesnice, to se nije dogodilo.

foto: Profimedia

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je tada Eletra koja se javno deklarisala kao biseksualka. Ipak, i pored ekperimentisanja sa ženama, na kraju je sreću našla kraj holandskog di-džeja Afro Džeka, a par se i venčao krajem septembra 2020. godine na jezeru Komo.

Bogata naslednica inače je poznata kao neko ko ne preže od toga da pokaže "malo kože", te se nebrojeno puta pokjavila u krajnje degutantnim izdanjima, a veliki je pobornik i tetovaža i pirsinga.

Nije retkost da je paparaci uhvate bez gornjeg dela kupaćeg kostima, dok ih ona besno psuje. Ovaj put se nameštala na ležaljci dok nije spazila paparaze, a posle je svu pažnju usmerila ka svom psu.

Inače, bogata naslednica je nebrojeno puta isticala kako voli prirodan izgled bez silikona, a kaže da na sebi nije imala ni jednu intervenciju niti koristi filere.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled bez filera", izjavila je jednom prilikom.