kako vam se dopada?

ONA UVEK IZGLEDA KAO DIZNIJEVA PRINCEZA: Penelope Kruz u raskošnoj Šanelovoj haljini za bal opčinila svet! (FOTO)

Španska glumica Penelope Kruz sje a suprugom Havijerom Bardemom prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada "Goja" i još jednom svojim izzdanjem oduševila modne kritičare i fanove.

Objavljeno: 14.02.2022. 12:51h
Autor:
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Glavna zvezda 36. dodele nagrada "Goja" svakako je bila španska diva Penelope Kruz. Dodela nagrada "Goja", koja, inače, važi za španski ekvivalent nagrade Oskar, održava se u Valensiji, a kada crveni tepih došla Penelope, sa svojim suprugom Havijerom Bardemom, svi pogledi bili su uprti u jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih parova na svetu.

Muza Pedra Almodovara, koja je cele 2021. godine dobijala nagrade i pohvale za film Paralelne majke, koji joj je, osim nominacije za Goju, doneo i nominaciju za Oskara, na crveni tepih stigla je, u raskošnoj balskoj haljini modne kuće Šanel. Penelope Kruz je zaštitno lice Šanela i nju isključivo možemo videti u njihovim kreacijama, a ovo je bila jedna od najefektnijih do sada.

foto: Profimedia

Haljina nežne nijanse lavande, sa šarenim, crvenim, pink i belim kristalima stvorili su interesantan tufnasti dezen. Gornji deo haljine je korset sa tankim bretelama, a donji deo velika suknja u stilu Skarlet O Hare.

Ova haljina, inače, deo je Šanelove kolekcije visoke mode za prošlogodišnju sezonu, a Penelope ju je savršeno uklopila sa nakitom koji je glumica ponela.

foto: Profimedia

Havijer Bardem je osvojio nagradu za najboljeg glumca svojom ulogom u filmu Dobri šef, Penelope je ovog puta izgubila od glumice Blanke Portiljo.

Videćemo kakve će sreće biti na dodeli Oskara.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe glumice!

(Stil.Kurir.rs)