modni mag

NJENE MODNE SAVETE ŽENE ČUVAJU KAO BIBLIJU: Upoznajte TRINI VUDAL i njenih 10 pravila! (VIDEO)

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, rođenda je 8. februara 1964. godine. Ona je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom dvehiljaditih u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Objavljeno: 02.11.2021. 13:54h
Autor:
Trini Vudal, Foto: Instagram / koffietijdnl

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživela svetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obe razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dve knjige o savetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike.

I danas su najbolje prijateljice, ali obe se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

AUTFIT BEZ GREŠKE: Kim Kardašijan demonstrira kako se nosi najpopularniji model haljine ove sezone! (FOTO)

Nakon što je završila emisiju, radila je kod Opre Vinfri kao stilista i ekspert za modni preobražaj, a 2016. godine je često gostovala i u Jutarnjem programu u Engleskoj.

Od 2013. godine živi sa bivšem mužem najpoznatije kuvarice na svetu - Najdžele Loson, sa Čarlsom Sačijem, kontraverznim biznismenom Iranskog porekla. Ima dvoje dece iz prethodne veze.

2017. godina je bila prekretnica u njenom životu kada je karijera u pitanju. Osnovala je svoj bjuti brend "Trinny London" koji je postigao neverovatan svetski uspeh i koji i dalje traje.

Danas je jedna od najpopularnijih Instagram influenserki, koja svakoga dana snima video klipove u kojima savetuje svoje verne pratioce o modnim trendovima i trikovima koji pomažu ženama svih veličina i oblika da izgledaju što je bolje moguće.

Njen stil je hrabar, ona obožava šljokice, jarke boje, krupan nakit, ima stotine pari cipela i kaputa ali je i dalje jedna od najinspirativnijih žena sa Instagrama od koje zaista nešto može i da se nauči.

Donosimo vam neke od njenih saveta koje smatramo jako pametnim kada je u pitanju odevanje, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija tokom cele godine.

1. VINTIDŽ KOMADI I KAKO IH UKLOPITI DA IZGLEDATE MODERNO

2. OVAKO SE NOSE PRUGE

3. NEON

4. DŽINS

5. SLOJEVITO ODEVANJE

6. POSEBNE PRILIKE

7. DEZENI

8. TORBE

9. PASTELNE BOJE

10. CIPELE