ASTRO PROGNOZA

POČINJE VLADAVINA ŠKORPIJE, SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PREOKRETE: Ovom znaku će se život promeniti iz korena!

Škorpija će vladati od 23. oktobra, pa sve do 22. decembra

Objavljeno: 17.10.2021. 13:04h
Autor:
Foto: Shutterstock

Pred nama je period kada ćemo se suočiti sa svim našim strahovima, ali i uspeti da se izborimo sa njima.

Meseci pred nama će biti izazovni i mnogi će se odvažiti da se uhvate u koštac sa svim problemima koji su ih godinama mučili. Potisnute emocije, strahovi, nelagode, sve to izalzi na površinu, a Škorpija nam daje priliku da sve to prevaziđemo konačno.

Ovu vladavinu Škorpije obeležiće određene komplikacije, borba, ali na kraju i veliko olakšanje i boljitak. Shvatićemo da imamo moć da promenimo ne samo svoju stvarnost već i same sebe.

Škorpija je pored toga i simbol seksualnosti, pa su moguće i avanture, slučajevi fatalne privlačnosti i zabranjene veze u kojima je strast jača od razuma. Odnosi kojima smo nezadovoljni sada ulaze u krizni period.

Vreme je za iskrenost jer samo tako možemo da raščistimo sve ono što smo gurali pod tepih mesecima.

foto: Shutterstock

Odličan je period za planiranje budućih poslovnih poteza. Sve što isplanirate u ovom periodu rezultiraće uspehom u budućnosti.

Ovaj astro period bićeizuzetno povoljan za sve Škorpije, zato dobro iskoristite priliku koje vam zvezde daju.

U toku vlaadavine Škorpije dogodiće se 3 značajne prektenice i to:

Mladi Mesec u Škorpiji 4. decembra simbolizuje završetak nečega, događaje koji najavljuju početak kraja. Osnažuje nas da shvatimo kako imamo moć da promenimo sve ono što nije dobro za nas.

U razdoblju od 9. do 19. decembra Mars i Merkur u Škorpionu primaju izazovne aspekte Saturna i Urana. Komunikacija i delovanje će biti otežani. Suočavamo se s preprekama i ograničenjima koji nas usporavaju kako bismo jasnije videli i kvalitetnije rešili problem. Moguće je i da nešto izgubimo, kako bismo negde drugde dobili. Ne donosite nagle i impulsivne odluke. Pripazite na novac.

Pomračenje meseca 19. decembra u znaku Bika podstiče nas da revidiramo i stabilizujemo finansijsku situaciju i osvestimo svoj unutrašnji kapital, naše vrline, znanja i iskustva. Ovo pomračenje može da nam pomogne da odustanemo od nezdravih odnosa. Ako to ne učinimo mi, životne okolnosti će se tako složiti da nećemo imati mnogo izbora.