Našao sebi ravnu

NIKO NEMA ZGODNIJU DEVOJKU OD DŽERARDA BATLERA (51): Morgan ima 50 godina i upola mlađe devojke mogu da joj samo zavide!

Džerard Batler ovih dana šeta sa svojom devojkom Morgan Braun po plaži Portorika

Objavljeno: 06.10.2021. 13:46h 15:41h
Autor:
Foto: Profimedia

Džerard Batler ima najzgodniju devojku među glumcima. Morgan je samo godinu dana mlađa od glumca i bavi se dizajnom enterijera.

Prošlog avgusta Morgan i Džerard su raskinuli, nakon šest godina veze, ali su se sada pomirili i jači su nego ikad.

Dok je Morgan ćutala o raskidu, glumac je tada ovako pričao:

"Prošao sam kroz prekid tokom korone. Izgubio sam voljenu osobu, ali na drugi način. Međutim, meni je bilo teško, teže nego što sam mislio."

foto: Profimedia

Niz nesrećnih okolnosti su zadesile slavnog glumca, uključujući i saobraćajnu nesreću 2017. godine, kada je na njega naleteo automobil, dok se vozio na motoru. Svi ti događaji, naterali su ga da preispita svoj život:

"Prvo sam imao operaciju koja je pošla po zlu, pa se ta jedna operacija pretvorila u sedam narednih. Nakon toga sam imao nesreću na motoru koja me umalo ubila i odjednom sam pomislio: "Mora da tu postoji nešto više.!""

foto: Profimedia

Nakon svih tih nesreća, Batler je odlučio da se pomiri sa svojom dugogodišnjom devojkom Morgan sa kojom letuje. Glumac trenutno snima punom parom. Angažovan je na čak 11 projekata.