San snova

OVA KUĆICA U VINOGRADU JE SAN SVAKOG OD NAS: Široka je samo 2,5 m, dugačka 6 m, a u nju staje sve što nam treba! (VIDEO)

Luksuz je imati sve pod jednim krovom

Objavljeno: 25.08.2021. 11:08h 11:11h
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Doktorka Loren sa Novog Zelanda je odlučila da kupi malu kućicu na točkovima koju bi mogla da pomera širom zemlje. Tako je došla do ove male kućice, dužine 6 metara, a širine 2,5 metara. Ova kućica se lako prevozi od mesta do mesta, pa je ova doktorka seli onako kako menja radno mesto širom zemlje.

Trenutno se nalazi parkirana u jednom vinogradu čiji je vlasnik njen prijatelj. Jedino što joj je potrebno je priključak vode i struje i ona ima sve neophodno.

"Izabrala sam ovakvu kuću jer mogu svoj dom da ponesem sa sobom. Osim toga, ovako sam više u prirodi. Evo, trenutno u sred vinograda," izjavila je Loren.

foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Kućica je napravljena od japanskog kedra, drveta koje "diše", ima mnogo prozora koji puštaju velike količine svetlosti u dom. Zanimljivo je i to što je ova doktorka kuću "vezala" za zemlju lancima, jer su je upozorili da je to mesto vetrovito pa su se plašili da joj vetar ne sruši kuću.

foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Kuća se satoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, malog kupatila i kreveta podignutog iznad krova. Zidovi su beli, kuća je puna svetlosti i biljaka, a stropovi su drveni.

Topla atmosfera isijava iz ove divne kućice, toliko da poželite da je kupite za sebe.

Pogledajte kako izgleda: