MALE BJUTI TAJNE

HOLIVUDSKA DIVA IZGLEDA BESPREKORNO, A OVO SU NJENE MALE TAJNE: Ketrin Zita Džouns ove rituale nikad ne preskače!(FOTO)

Iako ima 51 godinu, njen ten i koža izgledaju mladoliko i negovano, a glumica je nedavno otkrila kako neguje svoju kožu.

Objavljeno: 23.07.2021. 16:21h
Autor:
Foto: Profimedia

Kada su dame koje bave javnim poslom u pitanju, oduvek nas je zanimalo kako je moguće da imaju tako negovano lice i da li su za to zaslužni isključivo skupi tretmani.

Međutim, većina tih dama ima probleme kože poput i svih drugih, pa su tako i rešenja zapravo veoma jednostavna. Caka je uglavnom u istrajnosti i odabiru pravih preparata, koji odgovaraju vašoj koži.

Čuvena glumica Ketrin Zita Džouns ima 51 godinu, ali i izgled na kojem bi joj pozavidele i duplo mlađe koleginice. Ona je otkrila i na koji način zapravo neguje svoje lice, a primetićete da uopšte nije komplikovano:

Ketrin Zita Džiuns sa ćerkom foto: Profimedia

1. Hidratantna krema

Hidratantna krema je neizostavni deo njene jutarnje i večernje rutine, jer smatra da je hidratacija najbitnija za sprečavanje starenja kože. Pored toga, Ketrin Zita-Džouns sa radošću koristi esencijalna ulja, koja utapkava i na lice i na telo.

2. Redovni piling je obavezan

Ipak, ulja zahtevaju protivtežu, koju je ona pronašla u svakodnevnom pilingu. Njen izbor su blaga sredstva, koja ne oštećuju kožu, najčešće u obliku gela. Cilj je, naravno, uklanjanje mrtvih ćelija.

Ketrin Zita Džounsfoto: Profimedia

3. Uzdržavanje od diranja lica

Glumica je jednom prilikom izjavila da se pridržava saveta iz salona lepote, a to je da se lice ne dira u slučaju pojave bubuljice ili mitisera. Ako je verovati i drugim dermatolozima, u uzdržavanju je spas, jer se u suprotnom stanje samo može pogoršati.

4. Krema za zaštitnim faktorom

Tokom karantina, glumica je organizovala odgovaranje na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno od njih odnosilo se na putovanja. Dotičnu osobu je interesovalo šta Ketrin uvek nosi sa sobom, a odgovor je bio jednostavan – supruga, decu, pasoš i kremu za sunčanje. Iskoristila je priliku da istakne značaj zaštite kože od sunca, jer vremenske prilike danas to zahtevaju. Kao i mnoge dame, i ona voli kada pocrni, ali joj je lepota ipak u drugom planu.

(Stil.kurir.rs)