pogledajte

NAJPOZNATIJA DANSKA INFLUENSERKA RENOVIRALA SVOJ DOM: Ovo je oličenje ukusa, stila i modernog pristupa dizajnu! (FOTO)

Pernil Teisbek je tolika trenseterka da je mnogo pre nego što su se sve influenserke fokusirale na stvaranje sadržaja iz svog doma radila upravo to.

Objavljeno: 09.07.2021. 11:22h
Autor:
Instagram / pernilleteisbaek, Foto: Instagram / pernilleteisbaek

Pre nekoliko godina posvetila se porodičnom životu u Kopenhagenu i prestala je da putuje toliko zbog događaja. No, to je uopšte nije sprečilo da i dalje ostane u prvom modnom timu, među onim devojkama kod kojih prvi put vidimo nove it komade i trendove. I ne samo da je nastavila da briljira u modnim kombinacijama, uz pokazivanje stana pokazala je da ima i sjajan smisao za dizajn enterijera i dekoraciju.

U prethodnom stanu je sve bilo vrlo trendi, vrlo bež, vrlo svedeno, sa uplivima jakih elemenata i akcentima u boji. Ipak kuća u koju je dugo spremala selidbu je ipak sve zasenila! Radi se o monumentalnom prostoru koji gotovo podseća na muzejsku postavku, sve sa spiralnim stepeništem i stubovima u dnevnom boravku.

Više od godinu dana trebalo je Pernil i njenoj porodici da se napokon presele, a ona je sve to ispratila trudna sa trećim detetom. Početak pandemije ubrzao je proces useljenja, a onda su krenule slike završenog enterijera i malo je reći da smo oduševljeni. Njena kuća je sofisticirana i elegantna i slično kao njen modni stil sve je klasično uz pomaknute detalje.

Paleta boja je očekivano u svim nijansama krem i bež, a monotoniju razbijaju raskošni buketi svežeg cveća koje menja na nedeljnom nivou. Takođe, mermer je materijal koji dominira. Ne možemo da odlučimo da li nam je lepše kupatilo u bež mermeru, ili trpezarijski sto u kombinaciji bele i crne boje. Kao kontrateža svemu tome su nežne bele zavese nalik gazi na prozorima i bež debeli tepisi. Pernile ponovo osvaja maksimalni broj poena za stil i kombinatoriku!