žena mačka

LEŽALA JE NA MILIJARDAMA NAKON RAZVODA OD BIZNISMENA, SADA USLIKANA SA 21 GODINU MLAĐIM: Unakazila se operacijama!(FOTO)

Prema pisanju američkih medija, Džoslin je od milijardi nakon razvoda ostalo 10 miliona dolara

Objavljeno: 28.04.2021. 10:56h 12:07h
Autor:
Foto: Profimedia

Američka milijarderka Džoslin Valdenštajn (75) bila je u žiži javnosti devedesetih nakon razvoda od poznatog trgovca umetničkih dela i vlasnika trkačkih konja Aleka Valdenštajna kada je u sudskom sporu dobila više od dve milijarde dolara.

Džoslin, poznata i po nadimku žena mačka već duže vreme šokira i svojim izgledom lica, zbog brojnih plastičnih operacija.

Jocelin uživa u dugogodišnjoj vezi sa 21 godinu mlađim partnerom, modnim kreatorom Llojdom Kleinom (54).

Par se ne obazire na veliku razliku u godinama, a sada su uslikani na plaži u Majamiju, gde je milionerka boravila povodom Svetske polo lige na pesku.

foto: Profimedia

Ona je za ovu priliku odabrala crnu, odevnu kombinaciju i smeđe visoke potpetice.

foto: Profimedia

Sve bi bilo uobičajeno da nije unakaženog lica usled estetskih poduhvata. Čak ni sunčane naočare ne pomažu da se prikrije zastrašujući izgled.

Inače, par je svoju vezu započeo pre više od 15 godina, a verili su se 2017. kada se Džoslin pohvalila dijamantskim prstenom od 32 karata koji košta milione. Iako su planirali da stanu na ludi kamen 2018., još uvek nisu izgovorili sudobnosno "da".

Žive u Majamiju otkad je ona proglasila bankrot, a pre nekoliko meseci prodat je jedan od njena tri stana u Trump World Toweru na Menhetnu za nešto manje od dva miliona dolara i to kako bi vratila dugove.

Preostala dva stana takođe su na prodaju po ceni od 5,6 miliona dolara prenosi New York Post.

foto: Profimedia

Kako bi se spaasila od novčanih problema, prema pisanju stranih medija trenutno pregovara i o snimanju dokumentarne serije o svom životu.

Uprkos tome što je jasno da se podvrgla brojnim estetskim operacijama, njen verenik tvrdi da to nije istina.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelin uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila na svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", ispričao je dizajner.

Inače, pažnju javnosti privukli su 2016. kada su uhvaćeni nakon burne svađe, kada su se navodno fizički sukobili u svom domu. Međutum, te tvrdnje su demantovali, dok su vidljive povrede na telu pravdali time da su bili nespretni tokom strastvenog seksa.

Mnogi tvrde da Klein samo iskorišćava Joclein zbog njenog bogatstva koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, kao i da je zapravo gej.