Ručak

ZAPEČENE KOBASICE U SOSU: Ručak za poželeti! (RECEPT)

Donosimo vam divan predlog za ručak

Objavljeno: 22.04.2021. 09:02h
Autor:
Foto: Igy the cook

Sastojci

  • 4 kobasice
  • 3 kisela krastavčića
  • 5 gr crnog luka u prahu
  • 3 gr belog luka u prahu
  • 3 gr suvog bosiljka
  • 2 gr dimljene paprike
  • 2 kašičice senfa
  • 100 gr čedar sira
  • malo mladog luka
  • maslinovo ulje
  • 400 ml grčkog jogurta
  • biber

Obarite kobasice. Dok se kuvaju pomešajte krastavčiće, crni luk u prahu, beli luk u prahu, suvi bosiljak i dimljenu papriku.

Dodajte senf, i izrendani čedar sir. Dodajte mladog luka, i maslinovo ulje.

Gotove kobasice sitno iseckajte, dodajte u smesu i prelijte grčkim jogurtom. Dobro izmešajte. Stavite sve u pleh i pecite na 220 c - 20 minuta.