MANEKENKA OTVORENO

KARA DELEVINJ ISKRENO: Zbog ovoga sam razmišljala o samoubistvu!

Slavna manekenka je otvoreno pričala o svojoj seksualnoj opredeljenosti i teškim godinama koje su iza nje zbog toga

Objavljeno: 17.03.2021. 11:35h 11:43h
Autor:
Foto: Profimedia

Poznato je da je brtanska manekenka Kara Delevinj (28) lezbejka,što je i sama priznala, a sada je progovorila o svom odrastanju i koliko se zbog svoje seksualne orjentacije stidela.

Ona je gostujući u podkastu emisije kod holivudske glumcie Gvinet Paltrou otkrila da je odrastala u staromodnoj porodici.

"Nisam poznavala nikoga ko je gej. Nisam znala ni da to postoji. Nisam bila svesna da sam zapravo homofobična. Pomisao na to da bih bila s partnerom istog pola mi se gadila", priznala je.

Prisetila se i teških suicidalnih misli iz mladosti.

"Sećam se teške depresije i suicidalnih trenutaka života jer me bilo sram što sam lezbejka. Ali to je sad deo mene koji volim i prihvatam", pojasnila je.

Karu danas privlače ljudi nezavisno od pola i seksualne opredeljenosti. Iako prihvata da je privlače i žene i muškarci, svoju seksualnost opisuje kao nešto što se stalno menja.

foto: Profimedia

"Još uvek postoji deo mene koji bi hteo da sam heteroseksualka. To je veoma komplikovan".

"Uvek sam saosećala s osobom koja je bila sa mnom. Jako je teško zadržati normalnost u takvoj vezi. Sad pokušavam da svoj život držim u što većoj privatnosti jer javnost može uništiti puno stvari", kaže i dodaje kako se s godinama prepustila svojoj androgenoj strani.

"Bila sam nesrećna jer nisam bila iskrena prema sebi, pogotovo kao manekenka. Ja sam androgena osoba i ne uklapam se u kalup. Volim da budem žena i sređujem se, ali isto tako volim biti i grublji muškarac", zaključila je.