jEDNOSTAVNO
Najlakši i najbrži ručak: Piletina u sosu! (RECEPT)
Ako ne želite da gubite vreme na spremanje ručka, ovo je recept za vas
Objavljeno: 25.01.2021. 15:03h
Autor:
Autor:
SASTOJCI
- šolja pirinča
- 3 šolje vode
- so
- 180 gr gorgonzole
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 60 gr slanine
- 400 gr pilećeg filea
- mleko
- mast
- biber
Priprema: Pileće belo meso potpite u mleko na sat vremena. Na masti ispržite dok ne porumeni, tačnije dok se ne ispeče. Odložite meso, u tu mast dodajte slaninicu, kada se ispršži dodajte neutralnu pavlaku i gorgonzola sir.
posolite, pobiberite, kada se sastojci sjedine, vratite meso i malo promešajte. Servirajte u tanjir sa pirinčem.
( Stil/ Igy the cook )