Nezaboravno

Ketrin Zita-Džouns nikad neće zaboraviti Dodelu Oskara 2003: Evo šta je uradila sa stomakom do zuba! (VIDEO)

Dok čekala da je kran podigne na binu, shvatila je da je samo deset dana deli od porođaja

Objavljeno: 31.07.2020. 14:32h 14:34h
Autor:
Foto: Profimedia

U videu kojeg je snimila za Vog, Ketrin Zita-Džouns (50) prisetila se svojih izdanja od 1987. godine do danas, i filmova koje je snimila u to vreme. Ipak, u najlepšem sećanju ostala joj je dodela najpoznatijih filmskih nagrada, na kojoj je nastupila samo deset dana pre nego što je rodila ćerku Keris.

Tom prilikom otkrila je zanimljiv detalj sa dodele Oskara 2003. godine. Kako je rekla, pripremala se celo vreme za nastup sa reperkom Kvin Latifom, jer su na dodeli otpevale pesmu iz mjuzikla Čikago, za koji je glumica i nagrađena zlatnim kipom.

Pre nego što su izašle na pozornicu, glumica je shvatila kako je samo deset dana deli od porođaja.

Kažu da Mesijeva supruga stoji čvrsto na zemlji, uprkos bogatstvu: Da li je Antonela najzgodnija žena fudbalera? (FOTO)

Prisećajući se tog nastupa, kao i krana koji je nju i Latifu podigao na pozornicu, Ketrin je rekla:

"Sećam se da smo prošle kroz ta vrata i dok nas je kran podizao na binu shvatila sam da mi je termin porođaja za deset dana, a ja stojim tu na tom kranu i čekam da me podignu."

Govoreći o svojoj haljini koju je nosila za dodelu Oskara, Ketrin je dodala:

"Ponesena svom tom srećom što sam trudna, ali i nominovana za Oskara, Donatela mi je napravila tu prelepu svilenu haljinu koja mi je bila savršena - lepršava i udobna, u kojoj sam mogla bez problema da sedim tokom vrlo duge ceremonije. Vrhunac svega bio je to što sam kući ponela i "zlatnog dečaka" (Oskara).