KRIZA

Neverstvo ili nešto drugo? Iscureli detalji iz bračnog života Džordža i Amal Kluni! (FOTO)

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu.

Objavljeno: 11.08.2020. 20:10h
Autor:
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

Glumac u top formi: Napunio 50 godina, a i dalje je pravi zavodnik! (FOTO)

Džordž nije navikao da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počela da guši i nikako joj se nije svidelo što je konstantno morala da čisti za njim – rekao je izvor za strane medije.

Kako su glasine postajale sve jače, Džordž je ipak rešio da prekine tišinu preko svog tima za odnose s javnošću. Tada je demantovao da se razvodi, ali sada stiže informacija da su bračne nesuglasice ponovo aktuelne.

Par se, navodno, svađa jer Džordž često putuje u Italiju, što Amal smeta i brine, pišu strani tabloidi. Advokatica ne želi da menja adresu stanovanja jer neće da pravi pauzu u karijeri.

Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

(Stil.kurir.rs)