Slavni

Žale se na izolaciju, a vreme provode u nevetovatnom luksuzu: Izgleda da su oni najbolje profitirali od pandemije (FOTO)

Svetske zvezde svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz izolacije. Mahom su to žalopojke, ali i neka vrsta zahteva za aplauz jer podnose toliku "žrtvu". Evo o kome je reč:

Objavljeno: 07.04.2020. 17:13h
Autor:
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimeida
FOTO: Profimedia
Foto: Profimedia

Kendal Džener

Najmlađa sestra poznatih rijaliti zvezda Kardašijan, Kendal je manekenka koja je pre pandemije svakodnevno putovala s kraja na kraj zemlje. Ovih dana je u izolaciji u svom luksuznom dom u Los Anđelesu. Vreme provodi igrajući video igrice, promovišući iste (i verovatno zarađujući od reklame), dok nalicu ima hranljivu masku od avokada.

Kajli Džener

Njena rođena sestra Kajli Džener je u par navrata izjavila kako joj izolacija uopšte ne pada teško, s obzirom da je devet meseci bila u kući krijući od fanova svoju prvu trudnoću.

Ona je pandemiju iskoristitila da lansira tečni, gel/sapun za pranje ruku.

Gvinet Paltrou

Gvinet u nedostatku glumačkih uloga, odlučila se da šokira javnost kako god i kad god stigne. Nešto pre pandemije, snimila je reklamu za jedan vibrator, a tokom izolacije u nekoliko obajva na društvenim mrežama savetujem ženama da kanantin ne smeju da dočekaju bez pomenutog proizvoda.

Čak je u jednoj objavi i priznala kako ova situacija utiče loše na njen seksualni život. U međuvremenu može se videti kako ide sama po svoje namirnice, potpuno stilizovana sve sa maskom i rukavicama.

Demi Mur

Za Demi Mur, karantin je porodična stvar. Okružena decom i starim fotografijama Demi uživa u svakom momentu karantina.

Danas smo mogli da vidimo i fotografiju na kojoj je Demi Mur zajedno sa Brus Vilisom. Par je obučen u iste pidžame i poziraju srećno i zadovoljno. Izgleda da je karantin plodno tlo za novi rijaliti Mur - Vilis poroidice.

Majli Sajrus

Od kako se razvela od muža, Majli ne prestaje da nalazi načine da šokira javnost. Prvo je to uradila tako što je ušla u vezu sa ženom, a zatim je odmah uskočila u vezu sa Kodi Simsonom. Karantinu provodi sa njim u njegovom stanu, a na društvenim mrežama je osvanula fotografija na kojoj Majli šiša svog momka.

foto: Profimedia

Ono što je najteže palo slavnim zvezdama je nedostatak osoblja. Naime, ljudi koji rade za njih mahom su se povukli u samoizolaciju pa su oni ostali bez pomoćnog osoblja. Zbog toga slavne zvezde sve više možemo videti tokom kupovine namirnica, što do sada nikad nisu samostalno obavljali.

(Stil.kurir.rs)