Dopašće vam se
Punjeni stari hleb: Ukusni štedljivi recept od onoga što imate u kući! (RECEPT)
Sjajan način da iskoristite preostale sastojke, a da pritom uživate u odličnom ukusu
Autor:
Sastojci: bajat hleb isečen na kriške, šunka, kačkavalj, kečap, pavlaka, jaja, jogurt, peršun, biber, origano (količina sastojaka zavisi od količine hleba).
Za 7-8 kriški hleba, biće vam potrebna 2 jaja, 100 g pavlake i 200 ml jogurta.
Priprema: Isečen hleb premazati kečapom, poslagati u uski kalup ili pleh pa između poređati listove kačkavalja i šunke. Može malo i dimljene kobasice ili šta već želite od suhomesnatog. U pavlaku dodajte jaja, jogurt, origano, biber i sve izmešajte.
Prelijte hleb sipajući preliv između kriški hleba, da sve lepo upije. Odozgo izrendajte malo kačkavalja. Pecite na 200 stepeni oko 35-40 minuta da lepo porumeni. Služite toplo.
(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.com)