Morate da probate

Ovako se spremaju najsočnije krmenadle: Dobra marinada odradi pola posla! (RECEPT)

Ovako pripremljene možete ih spremati i na tiganju i na roštilju

Objavljeno: 08.01.2020. 11:50h
Autor:
Foto: Bakina kuhinja

Sastojci: 1 kg krmenadli od vrata, 50 ml maslinovog ulja, so i suvi začin, 1 kašičica meda, 2 kašičice senfa, malo ruzmarina, origano.

Priprema: Kemenadle blago izlupati i malo posoliti. U činiju sipati maslinovo ulje, dodati začine, med, senf, iseckan ruzmarin i malo origana.

Sve dobro iznešati i svaku krmenadlu premazati marinadom. Zatim sve još jednom izmešati i poklopiti. Ostaviti sat vremena da meso dobro upije začine.

Peći na roštilju ili na tiganju.

Uživajte!

(Izvor: Kodbakeugostima.blogspot.com)