Svedočenje oca dečaka

Čudesno izlečenje malog Lazara nakon molitve u manastiru Tumane: Kako se maligni tumor pretvorio u običnu infekciju! (VIDEO)

Dečak je bio bled, nije jeo, nije mogao da hoda, u manastir su ga doveli u invalidskim kolicima

Objavljeno: 29.10.2019. 12:08h
Autor:
Foto: facebook / Dimitrije Plecevic

Na praznik Svete Petke 27. oktobra, na Fejsbuk stranici igumana Dimitrija iz manastira Tumane, objavljen je snimak Zorana Filipovića iz Vladičinog Hana, koji svedoči čudesnom izlečenju njegovog sina Lazara nakon molitve u čuvenoj srpskoj svetinji.

Otac Zoran kaže da su lekari sa Instituta za majku i dete u Beogradu potvrdili da mali Lazar ima maligni tumor mekog tkiva na butnom mišiću i zakazali su operaciju.

"Jedino što smo mogli da uradimo jeste da dođemo ovde u manastir Tumane, da verujemo u Boga i izlečenje. Došli smo ovde 6. oktobra, a pre toga Lazar je na svakih 3- 4 sata imao visoku temperaturu. Lekari su je skidali po nekoliklo sati, stavljali su obloge. Na nozi je imao žarište koje kad bi se dodirnulo rukom, bilo je vrelo.

Kad smo došli ovde u manastir, sveti otac Dimitrije nam je očitao molitvu. Dao nam je blagoslov i mi smo krenuli da se vratimo u bolnicu. U povratku, plašili smo se da će on opet da dobije temperaturu. Hteli smo usput da stanemo da ručamo, i stali smo u restoran blizu Instituta. Lazar inače pre toga nije imao apetit. Bio je bled, nije mogao da hoda, ovde smo došli u invalidskim kolicima. Kako je hrana stigla, njemu je odmah bilo bolje, počeo je da jede, da mu se vraća boja. Od kad smo bili u manastiru, temperatura mu se nije vraćala!

Recept oca Tadeja za lek protiv najtežih bolesti: Ova metoda pomaže lečenju svakog karcinoma!

Kad smo stigli u bolnicu, rekli smo da nije imao temperaturu, ali medicinska sestra nam nije verovala. Ni sutradan se temperatura nije vraćala, kao da je bila rukom odnešena. Dečak je počeo normalno da se hrani. Operacija je trebalo da bude u četvrtak. Lazar se osećao mnogo bolje. Radili su mu analize pred operaciju, a rezultati su se toliko poboljšali da je to neverovatno. CRP je imao 200, smanjio se za desetak puta!

U četvrtak Lazar odlazi na operaciju, koja je trajala oko 2 sata. Čekamo, ali od kad smo došli iz manastira, nekako smo osećali mir, znali smo da će biti dobro. Kad se operacija završila, doktor je rekao da se tumor smanjio za nekoliko puta, i da ne može da veruje, ali da više nije maligni", priča Zoran.

Posle nedelju dana dečak je pušten iz bolnice, nakon što je patolog javio da nema malignog oboljenja.

"Desilo se čudo. Tumor se pretvorio u običnu infekciju, a lekari kažu da nema više problema, da ne treba da se vraćamo i da je dete izlečeno", govori otac malog Lazara.

U videu ispod poslušajte celu priču Zorana Filipovića!

(Stil.kurir.rs)