Kremasta tekstura, osvežavajući ukus, brzo i jednostavno spremanje koji garantuju užitak.
Sastojci:
1kg krem šlaga,
1L kisele vode,
2 čaše kisele pavlake,
600g mlevenog keksa,
600g malina
Priprema:
Kremšlag umutiti sa kiselom vodom, pa dodati dve kisele pavlake i umutiti dok se ne sjedini.
Šlag podeliti na tri dela.
U prvi deo umešatimleveni keks, a onda ga rasporediti kao koru na dno kalupa.
U drugi deo umešati maline. Možete koristiti sveže ili zamrznute.
Fil sa malinama premazati preko kore od keksa.
U treći deo se ne dodaje ništa, samo se premaže preko fila od malina.
Nakon pripreme ostavite tortu u frižider i sačekajte nekoliko sati da se ohladi.
(stil.kurir.rs)
Ova torta je idealna letnja poslastica, a što je najbolje, brza i laka je za pripremu