prste da poližete
Staro domaće jelo koje uvek iznova oduševljava: Savršen prebranac! (RECEPT)
Ovo jelo je jedno od omiljenih na našem podneblju i kada ga spremite uvek vam se traži još
Objavljeno: 19.06.2019. 17:41h
Autor:
Autor:
Sastojci:
Od nadimanja ni traga ni glasa: Usvojite ovih 5 pravila i uživajte u pasulju bez bojazni od gasova!
Zaprška:
- 300 grama crnog luka ili praziluka
- kašika masti ili ulja
- mlevena paprika
- so
- biber
Priprema:
- Pasulj obarite da provri, vodu prospite i nalijte drugu.
- Dodajte iseckan crni luk, nekoliko čena belog luka, list lovora i nekoliko zrna bibera.
- Kad se pasulj dobro raskuva ocedite vodu, pasulj dobro izgnječite varjačom, pa prespite u posudu sa pripremljenom zaprškom.
Tučeni prebranac: Staro obožavano domaće jelo! (RECEPT)
( Stil/stvarukusa.rs )